Πεύκη αυτοκτόνησε: Μητέρα πέταξε το παιδί και έπεσε στο κενό – Τα ουρλιαχτά του συζύγου

Πεύκη αυτοκτόνησε: Τραγωδία στην Πεύκη όταν μία 32χρονη μητέρα πέταξε από την ταράτσα τρίτου ορόφου την 5χρονη κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε πέφτοντας και εκείνη στο κενό. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κολοκοτρώνη 67, στην Πεύκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 32χρονη μητέρα που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ανέβηκε στην ταράτσα του τριώροφου κτιρίου μαζί με το παιδί της.
Στη συνέχεια έριξε την 5χρονη κόρη της στο φωταγωγό και μετά έπεσε και εκείνη. Άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής

που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν νεκρές μητέρα και κόρη. Tην προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Γιατί μου το έκανες αυτό;

Η μητέρα ήταν νηπιαγωγός στο επάγγελμα. Όπως έγινε γνωστό, σοβαρά προβλήματα υγείας, βαριάς μορφής αυτισμό, είχε και το παιδί. Παρά τις αρχικές πληροφορίες που έφεραν το ζευγάρι να βρισκόταν σε διάσταση, ο πεθερός της τραγικής γυναίκας το διέψευσε, μιλώντας στους δημοσιογράφους. Ο πατέρας και σύζυγος των δύο θυμάτων της τραγωδίας έφτασε κάτω από το σπίτι και αντίκρισε νεκρές τη γυναίκα και την κόρη του. Γείτονες τον είδαν και τον άκουσαν να σπαράζει: «Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί μου το έκανες αυτό;».

Ο τρόπος που η 32χρονη επέλεξε να σκοτώσει το παιδί της και να δώσει τέλος και στη δική της ζωή ξαναφέρνει στη μνήμη την ανείπωτη τραγωδία του περασμένου Μαρτίου στο Νέο Κόσμο, όταν μια 44χρονη μητέρα είχε βουτήξει στο κενό με το παιδί της στην αγκαλιά.

Η ταράτσα του σπιτιούΠεύκη αυτοκτόνησε: Τι λέει η γιαγιά

Η γιαγιά του αδικοχαμένου παιδιού μίλησε στο newsit.gr για τη στιγμή που ο γιος της και πατέρας του κοριτσιού έσπευσε στον τόπο της τραγωδίας. Όπως είπε, ο γιος της ήταν στη δουλειά, όταν την πήρε τηλέφωνο και της είπε πως η κουνιάδα του τον ειδοποίησε πως έκλεψαν το σπίτι του. Αργότερα, την πήρε ξανά τηλέφωνο και της είπε πως το μωρό και η εν διαστάσει γυναίκα του ήταν στο δρόμο νεκροί. ‘Είχαν ένα κοριτσάκι άρρωστο, δεν μιλούσε, δεν περπατούσε’, είπε μεταξύ άλλων η γιαγιά του παιδιού.

“Δεν την γνώριζα προσωπικά. Ήξερα μόνο ότι έχει χωρίσει πρόσφατα και είχε ένα κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες… Όταν έφτασα, έφευγε το ασθενοφόρο”, ανέφερε γείτονας της οικογένειας.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πεύκη, Μητέρα,pefki, mitera