Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο Τζιτζικώστας

Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αναδείχθηκε το Σάββατο 5 Ιανουαρίου ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, ύστερα από την εκλογική διαδικασία που προηγήθηκε με μυστική ψηφοφορία. Στις εκλογές έλαβαν μέρος οι 50 εκλέκτορες (αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι) της πλειοψηφούσας παράταξης «Δύναμη για

την Κεντρική Μακεδονία». Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ως επιλογή του Αντώνη Σαμαρά, έλαβε 37 ψήφους, ενώ ο Διονύσης Ψωμιάδης 13 ψήψους.

«Σήμερα η Κεντρική Μακεδονία γυρίζει σελίδα. Κρατάμε τα καλά και αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν. Χωρίς πολλά λόγια, ενωμένοι, ξεκινάμε τη σκληρή δουλειά για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα. Όλη η ομάδα των αντιπεριφερειαρχών και των περιφερειακών συμβούλων θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πολίτες της Περιφέρειάς μας. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου, που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την επιλογή τους. Ξεκινάμε τη νέα προσπάθεια και στον επόμενο ενάμιση χρόνο δίνουμε τη μάχη για την Περιφέρειά μας. Θέλουμε να πετύχουμε και θα πετύχουμε», δήλωσε αμέσως μετά την εκλογή του ο νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Από την πλευρά του ο έκπτωτος περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης ανέφερε τα εξής «Καλή επιτυχία στον Απόστολο. Ενωμένοι είμαστε δίπλα του. Κάποιες δυνάμεις θεωρούν ότι τον Ψωμιάδη τον τελείωσαν. Ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε, συνεχίζει. Δηλώνω παρών, ακόμη πιο δυνατός, για τις αξίες μας, για τα παιδιά μας, για την Πατρίδα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα