Πιο ψηλά αλλά όχι παίζοντας καλά ο Λεβαδειακός

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις και κακό θέαμα ο Λεβαδειακός νίκησε με 1-0 τον Πλατανιά καθώς φάνηκε ότι το γκολ του Ροζέριο Μάρτινς στο 16ο λεπτό αποδείχθηκε ότι έφτανε και...περίσσευε προκειμένου ο Λεβαδειακός να νικήσει την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας και να φτάσει στις επτά νίκες που την έφεραν στην 5η θέση της κατάταξης, ύστερα από 15 αγωνιστικές.

Η συνάντηση ξεκίνησε με μια καλή ευκαιρία για τον Πλατανιά στο 7΄, όταν ο Μιρτσέτα έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Ουντότζι

έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στον Χοσέμι και πέρασε κόρνερ. Στο 16΄ ο Ακόστα σέντραρε από αριστερά και το λάθος του Κηπουρού εκμεταλλεύτηκε ο Ροζέριο Μάρτινς, που με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη είχε όρεξη και πάθος, όμως έλειψε η ποιότητα κυρίως στην επιθετική γραμμή. Στο 75΄, πάντως, οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να «κλειδώσουν» το ματς, όταν ο Μεντί σέντραρε από αριστερά, ο Ροζέριο έπιασε την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Κηπουρός απέκρουσε εντυπωσιακά στην τελευταία καλή στιγμή της συνάντησης.

Οι φίλοι των Βοιωτών, χειροκρότησαν τον ποδοσφαιριστή Ναπολεόνι καθώς ο Ιταλός φεύγει από την ομάδα τον Γενάρη.

Διαιτητής: Λιαχούδης Γεώργιος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Ευθυμιάδης Δαμιανός (Πιερίας), Μερκενίδης Κυριάκος (Μακεδονίας)

4ος: Κύζας Γεώργιος (Δράμας)

Παρατηρητής: Μπέγκος Δημήτριος (Αργολίδας)

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (Νικολακάκης 63'), Γεωργίου, Χοσέμι, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Μάρτινς (Ρομέου 84'), Ακόστα, Ναπολεόνι (Βασιλείου 67').

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Δημήτρης, Ντόε, Ποτουρίδης (Αρόχα 46') - (Κοραντίνι 88'), Κανακούδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Μιρτσέτα, Ουκάρ (Ναζλίδης 72'), Ουντότζι (Δέντσας 82'), Αναστασάκος.

Κάρτες: Ντόε (κίτρινη 32'), Ουντότζι (37' κίτρινη), Αγκιλέρα (77' κίτρινη), Βασιλείου (κίτρινη 90'), Νικολακάκης (κίτρινη 90').

Keywords
Τυχαία Θέματα