Πιτσιρικάς λιμάνι Πειραιά: Ξενέρωσε on camera που θα επιστρέψει στο σχολείο

Την αυθόρμητη και ειλικρινή αντίδραση ενός μαθητή κατέγραψε η κάμερα. Ο πιτσιρικάς ήταν στο λιμάνι του Πειραιά και ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για τη Σύρο για τις πασχαλινές διακοπές. Αν και θα έπρεπε να είναι χαρούμενος στην ιδέα των διακοπών ο μαθητής εξέφρασε on air την απογοήτευσή του μόλις συνειδητοποίησε πως σε μία εβδομάδα ξαναρχίζει το σχολείο. Όταν λοιπόν η δημοσιογράφος τον πλησίασε και τον ρώτησε εάν ανυπομονεί να αποχωρήσει,

εκείνος απάντησε εμφανώς απογοητευμένος «όχι και τόσο γιατί μόλις συνειδητοποίησα ότι σε μία εβδομάδα ξαναρχίζουν τα σχολεία. Μου έφυγε η όρεξη τώρα που το σκέφτηκα…».

Όπως φαίνεται οι Αθηναίοι προσπαθούν να εγκαταλείψουν με κάθε μέσο την πρωτεύουσα για τις ημέρες του Πάσχα. Ως αποτέλεσμα, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη από νωρίς το πρωί σήμερα (03/05) στις εθνικές οδούς. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, όπως προβλέπεται για τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο, έφυγαν κατά χιλιάδες από τις εθνικές οδούς και από τα λιμάνια, σε μία από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών. Τις προηγούμενες ώρες αυξημένη ήταν η κίνηση στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου.

Κίνηση για γερά νεύρα

Συγκεκριμένα, στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το ύψος του Χαϊδαρίου μέχρι τα Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά ενώ με αργούς ρυθμούς κινούνται οι οδηγοί από το ύψος της Ελευσίνας μέχρι τον κόμβο της Νέας Περάμου. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα επί της Αττικής Οδού, στο ύψος Ασπροπύργου. Καθυστερήσεις υπάρχουν από το ύψος των διοδίων Ελευσίνας μέχρι και τους Αγίους Θεοδώρους, καθώς και στην Αττική οδό από Ασπρόπυργο μέχρι Μαγούλα λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε νωρίτερα μετά τον κόμβο Ασπροπύργου στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Οι καθυστερήσεις ξεπερνούν τα 30 λεπτά.

Λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι οι καθυστερήσεις ξεκινούν μετά τον κόμβο Κηφισίας και καταλήγουν στην έξοδο Ελευσίνας. Επίσης, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στη λεωφόρο Αθηνών από το ύψος του Δάσους Χαϊδαρίου μέχρι τα διυλιστήρια. Αντίθετα ομαλά διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όπου παρατηρούνται μικρές καθυστερήσεις λίγο πριν από τα διόδια Αφιδνών.

Περισσότερα από 70.588 οχήματα πέρασαν τα διόδια της Ελευσίνας

Από την Τροχαία εκτιμάται ότι τις επόμενες ώρες θα κορυφωθεί η έξοδος και θα αρχίσει να εκτονώνεται τις πρώτες απογευματινές ώρες. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας η φετινή, πασχαλινή έξοδος αναμένεται να είναι μια από τις πλέον μαζικές των τελευταίων ετών. Ενδεικτικά, από τις 6 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης μέχρι σήμερα το πρωί στις 06:00, περισσότερα από 70.588 οχήματα πέρασαν τα διόδια της Ελευσίνας ενώ το ίδιο διάστημα 49.308 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα προς την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.

Πηγή: Protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πιτσιρικάς, Πειραιά, Ξενέρωσε,pitsirikas, peiraia, xenerose