Ποινή δέκα μηνών μακριά από τα γήπεδα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Για δέκα μήνες δεν θα μπορεί να μπει στα γήπεδα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πληροφορίες κάνουν λόγο για σκέψη του να παραδώσει τα κλειδιά της ομάδας στον ΕΣΑΚΕ.

Ο αθλητικός δικαστής του επέβαλε στον πρόεδρο ποινή δέκα (10) μηνών «για πράξεις που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας»

και πρόστιμο 12.000 ευρώ. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο κ. Γιαννακόπουλος θα προσφύγει κατά της απόφασης αυτής στο ΑΣΕΑΔ.

Το κείμενο της απόφασης είναι το ακόλουθο:

“Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή Πρωταθλήματος 2013-14

1. Επιβάλλει στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για πράξεις του Προέδρου της κ. Δ. Γιαννακόπουλου, που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, πρόστιμο 12.000,00€, μετά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. που διεξήχθη στις 29-5-2014 και κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 4-6-2014.

2. Επιβάλλει στον κ. Δ. Γιαννακόπουλο Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για πράξεις του που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά διάρκειας δέκα (10) μηνών για τους ως άνω αγώνες».

Το άρθρο Ποινή δέκα μηνών μακριά από τα γήπεδα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα