Ποιοι απεργούν την Τετάρτη

Πανελλαδική απεργία έχουν εξαγγείλει για την Τετάρτη οι Γ.Σ.Ε.Ε.- Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αντιδρώντας στο νέο πακέτο μέτρων και ειδικότερα στις σχεδιάζομενες περικοπές από την κυβέρνηση. Την ημέρα εκείνη το Π.Α.ΜΕ. θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια, ενώ συνδικάτα καλούν στις 11:00 σε προσυγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως.

Ειδικότερα, στην απεργία συμμετέχουν βιοτέχνες και επαγγελματίες, αφού μετά από απόφαση της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.

τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά ως τις 3:00 μετά το μεσημέρι.

Επίσης, στην 14ωρη απεργία συμμετέχουν δημόσιοι υπάλληλοι σε εφορίες, πολεοδομίες, στην τοπική αυτοδιοίκηση και στις ΔΕΚΟ, εφοριακοί, καθηγητές και δάσκαλοι, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, έμποροι, δικηγόροι, μηχανικοί, τραπεζοϋπάλληλοι, λιμενεργάτες.

Οι δημοσιογράφοι συμμετέχουνμε σημερινή 24ωρη απεργία, ενώ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11:00 ως τις 15:00 την ημέρα της απεργίας.

Ακόμη, παράταση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί της Αττικής, ενώ άλλοι 16 Σύλλογοι (Ρεθύμνου, Ιωαννίνων, Δωδεκανήσων, Πέλλας, Κερκύρας, Ηρακλείου, Ηλείας, Αργολίδας, Ευβοίας, Μαγνησίας, Λασιθίου, Ξάνθης, Έβρου, Μεσσηνίας, Θεσπρωτίας και Λακωνίας) δεν έχουν υιοθετήσει την απόφαση του «Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου» για αναστολή της κινητοποίησης.

Τέλος, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους από τις 10 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου έως και έως τις 20 Οκτωβρίου, οι δικαστές και οι εισαγγελείς.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα