«Πόλεμος» Παναθηναϊκού-Άρη για μια θέση στους τελικούς της Α1

Σε 5ο παιχνίδι θα κριθεί τελικά ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς της Α1 μπάσκετ.

Παναθηναϊκός και Άρης κοντράρονται το απόγευμα του Σαββάτου, στις 18:00, στο ΟΑΚΑ, με τον νικητή της αναμέτρησης να «σφραγίζει» και το «εισιτήριο» που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει τον τίτλου του πρωταθλητή.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης

εκμεταλλευόμενη την έδρα της αλλά και τις ειδικές συνθήκες που επικράτησαν στον 4ο αγώνα (οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν χωρίς τους Γκιστ, Φελντέιν και Χάινς, οι οποίοι υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα) κατάφερε να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 και να ανεβάσει την αγωνία στα ύψη, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα τα άλματα προόδου που έχει κάνει.

Η τελική μάχη στο ΟΑΚΑ

Στο ΟΑΚΑ βέβαια τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα είναι για τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη, αφού ο «εξάστερος», με την συμπαράσταση του κόσμου του και την επιστροφή των τριών τιμωρημένων παικτών του, θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να πραγματοποιήσει μια πειστική εμφάνιση ενόψει των τελικών κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ακόμα βέβαια κι αν τα καταφέρει, θα έχει αναγκαστεί να δώσει δύο αγώνες παραπάνω από τους «ερυθρόλευκους», στοιχείο που ίσως του κοστίσει αργότερα. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα πρέπει κανείς να ξεγράφει τον Άρη που αποδεικνύεται «πολύ σκληρός για να πεθάνει» και θα παλέψει τις πιθανότητές του μέχρι τέλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα