«Πόλεμος» στην οικογένεια Jackson!

Η μοναχοκόρη του Michael Jackson, Paris, κήρυξε πόλεμο σε έναν από τους διάσημους θείους τους, ισχυριζόμενη ότι ο Randy Jackson διαδίδει επικίνδυνα ψέματα για την οικογένεια

Όλα βρίσκονται μέσα σε ένα γράμμα, που κατά ένα περίεργο τρόπο διέρρευσε στο ίντερνετ, όπου ο Randy μαζί με τους Jermaine, Janet, Tito & Rebbie ζητούν από τον John

Branca & τον John McClain άμεσα να παραιτηθούν από τις θέσεις που κατέχουν ως τοποτηρητές και διαχειριστές της περιουσίας του Michael Jackson.

Όπως ισχυρίζονται μέσα στο γράμμα, οι δύο τους «απέτυχαν» στα καθήκοντα τους, χρησιμοποιώντας την οικογένεια… τόσο πολύ, ώστε δημιούργησαν στρες στην Katherine Jackson, το οποίο κατέληξε σε μικρό εγκεφαλικό!

Ο Randy Jackson, μέσω twitter, επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα του γράμματος την Τρίτη το βράδυ, αλλά την επόμενη ημέρα η Paris ανταπάντησε με μήνυμα, βγάζοντας «τρελό» τον θείο της:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω εδώ και τώρα, για ό, τι λέχθηκε για την γιαγιά μου είναι μόνο φήμες, καθώς τίποτα δεν συνέβη, είναι καλά στην υγεία της». Και πρόσθεσε:

«Θέλω να ξέρω ποιος δημιούργησε αυτά τα πράγματα… θα υποστηρίξω το πολυαγαπημένο μου μέλος της οικογένειας ακόμα και από άλλα μέλη της οικογένειας!».

Και συνέχισε την δριμύτατη λεκτική επίθεση προς το θείο της:

«Αγαπητό μέλος της οικογένειας, θα ήμουν υπόχρεη εάν δεν ‘’μετέφερες’’ πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Σε ευχαριστώ πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα