«Πόρτα» ΔΗΜΑΡ σε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Όχι» στο ενδεχόμενο συνεργασίας της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ λένε δύο στελέχη του κόμματος, τα οποία ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει περιθώριο τέτοιου είδους συνεργασίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος με άρθρο του στο ηλεκτρονικό περιοδικό «Μεταρρύθμιση» επισημαίνει ότι οι λόγοι που οδήγησαν όλα αυτά τα χρόνια τη ΔΗΜΑΡ

να βρίσκεται στην απέναντι όχθη από τον ΣΥΡΙΖΑ «παραμένουν σε μεγάλο βαθμό, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να είναι μια στείρα αντιπολιτευτική δύναμη, ανέξοδης παροχολογίας, που αντιμάχεται κάθε έννοια μεταρρύθμισης και που με την πολιτική του οδηγεί τη χώρα εκτός ευρώ και κατ' επέκταση στη χρεοκοπία».

Την ίδια στιγμή, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Θόδωρος Μαργαρίτης με συνέντευξή του στο ΑΠΕ σχολιάζει ότι η ΔΗΜΑΡ αρνείται τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ «η οποία είναι μία τυφλή αντιπαράθεση με την ΕΕ, χωρίς αποτελέσματα και εναλλακτικές λύσεις». Επίσης συμπληρώνει ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθήσει να έχει αυτήν τη μη ρεαλιστική γραμμή, τα περιθώρια συνεννόησης στενεύουν. «Θέλω όμως να το κάνω καθαρό: Η σημερινή γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ δεν διευκολύνει συγκλίσεις γιατί δεν ξεκαθαρίζει με ποια κατεύθυνση πρέπει να πάμε απέναντι στην τρόικα», αναφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα