Πόσο χρόνο ξοδεύουν οι χρήστες στο Skype;

Πάνω από δύο δισεκατομμύρια λεπτά ημερησίως για να συνδεθούν μεταξύ τους μέσω της πλατφόρμας βίντεο-chat ξοδεύουν οι χρήστες του Skype, χρόνος που αναλογεί με τον αντίστοιχο για να παρακολουθήσει κανείς 16 εκατομμύρια ταινίες ή να ακούσει 50 εκατομμύρια τραγούδια.

«Το ποσοστό αύξησης των λεπτών χρήσης του Skype αγγίζει διψήφια νούμερα, εδώ και αρκετό διάστημα», δηλώνει στο Mashable η αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ της υπηρεσίας Elisa Steele.

«Ο αριθμός των χρηστών κινητής τηλεφωνίας αναπτύσσεται επίσης με πολύ έντονους ρυθμούς, όχι μόνο οι χρήστες από ηλεκτρονικούς υπολογιστές αλλά και από άλλες συσκευές», συμπληρώνει.

Την ίδια στιγμή σχολίασε το «πάντρεμα» Windows Live Messenger-Skype, αναφέροντας:«Ξέρουμε πως πολλοί περισσότεροι χρήστες θα έρθουν από το Messenger, και δεδομένου ότι η εμπειρία Skype παρέχει πολλούς τρόπους να επικοινωνούν, και όχι μόνο μέσω άμεσων μηνυμάτων, πιστεύουμε πως αφού το δοκιμάσουν θα ανακαλύψουν πως έχει πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά».

«Δύο δισεκατομμύρια λεπτά την ημέρα είναι πάρα πολλά, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο για να δούμε ακόμη μεγαλύτερη αύξηση στο μέλλον», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα