Πρεμιέρα για το Dancing with the stars III

Το Dancing with the stars III κάνει πρεμιέρα και όλη η Ελλάδα μπαίνει στον ρυθμό του δημοφιλέστερου show του ΑΝΤ1. Ποιοι από τους 14 λαμπερούς celebrities σε αυτόν τον κύκλο θα αναδειχτούν ταλαντούχοι χορευτές; Πόσο απαιτητική θα είναι η κριτική επιτροπή

και πόσο αποκαλυπτικά τα backstage; Δεν θα σας αποκαλύψουμε! Λίγο όμως πριν τη λαμπερή πρεμιέρα της Κυριακής 18 Νοεμβρίου, θα σας υπενθυμίσουμε πως κάθε φορά που ένα αστέρι βγαίνει στη σκηνή του Dancing with the stars III, μια ευχή… βγαίνει αληθινή!  

Γνωρίστε την κριτική επιτροπή του Dancing with the stars III

 

ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ

Ηθοποιός

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι αριστούχος της Σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Επίσης σπούδασε και στο London School of Dramatic Art.

Πρώτη εμφάνιση «η Κυρία δε με μέλλει» (θίασος Τζένη Καρέζη). Έπειτα «Ιστορία του Ιρκούτσκ» (στον ίδιο θίασο), «Μικρές Αλεπούδες» (θίασος Λαμπέτη-Κατερίνας), «Ένας μεγάλος έρωτας» (θίασος Μυράτ-Ζουμπουλάκη) «θέλω να δω τον Μιουσώφ» (θέατρο Μουσούρη), «Πανώρια» (Κρητικό θέατρο), «Η ζωή είναι όνειρο» (Ροδαυγή), «Δ/νις Τζούλια» (Τζούλια) και «Σχολείο Γυναικών» (Αγνή) στο ΚΘΒΕ. «Καημένε μου Μάρικ» και «Θυμήσου το Σεπτέμβρη» με τον Κ. Καρρά, «Πρόσκληση στον Πύργο» με τον Ν. Κούρκουλο. Από το 1979, σχημάτισε θίασο, όπου παρουσίασε έργα όπως: «Άννα Καρένινα»,«Σοκολατένιος Στρατιώτης, «Ήρθες και θα μείνεις», «Κληρονόμος», «Ακρότητες», «Όπως με θέλεις», «Ανατόλ», «Όνειρα...όνειρα», «Να ντύσουμε τους γυμνούς», «Ναν», «Άμπρα-κατάμπρα», «Μετά το πανηγύρι», «Γλάρος», «Τζόρνταν», «Δανειστές». Το 1995 ίδρυσε το θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, που εγκαινιάστηκε με τον «Βυσσινόκηπο»  και παρουσίασε (Β’ Σκηνή) το «Όλος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα», έπειτα : «Υπηρέτης δυο αφεντάδων», «Master Class», «Λεωφορείον ο Πόθος», «Κούκου»..., «Ήρθες και θα μείνεις», «Προδοσία», «Όλα απ’ την αρχή»,  ενώ παρουσίασε παράλληλα «...και Ιουλιέττα», «Παραμύθια Γκρίμ», «Μια ξεχωριστή μέρα» και (Β’ Σκηνή ) «Δαίμονες» , «Αμερικάνικα Μπλούζ». Στη συνέχεια ανέβασε  τα έργα «Παιχνίδι των Θεών», «Τρεις Αδελφές», «Μάρτυρας Κατηγορίας», «Παρακαλώ…ας μείνει μεταξύ μας», «Οι Επισκέπτες», «Ο Θεός της σφαγής» , «Να ζει κανείς ή να μη ζει;» Πρωταγωνίστησε στο Εθνικό Θέατρο στο «Ένας μήνας στην Εξοχή» και στη «Λυσιστράτη». Επίσης πρωταγωνίστησε στην «Μήδεια» του Μποστ σε καλοκαιρινή περιοδεία, το 2009. Τιμήθηκε με το βραβείο Κάρολος Κουν (1988) για την ερμηνεία της στο «Όπως με θέλεις», και με το βραβείο Κοτοπούλη (1993).

ΤΑΙΝΙΕΣ: Ολοκαύτωμα, Παπαφλέσσας, Σουλιώτες, Ως την τελευταία στιγμή, Ο.Κ. Φιλε, Μπουμ, Ο γιος μου ο Στέφανος, Η δαιμονισμένη, Το ταξίδι της επιστροφής, Οι πολεμιστές της ειρήνης, Γλυκιά πατρίδα.

 

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Στα δίχτυα της αράχνης, Στα δίχτυα του τρόμου, Αυτοτελείς ιστορίες, Στον αστερισμό των λύκων, Το ταξίδι, ο Χριστός ξανασταυρώνεται, Οι Πανθέοι, Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια, Οι Αθλιοι των Αθηνών των Αθηνών, Μαντώ Μαυρογένους, Χατζημανουήλ, Ταξίδια της πολυθρόνας,  Οι γνωστοί μας άγνωστοι, Λάμψη, Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες,

Keywords
Τυχαία Θέματα