Προχωράνε οι ενέργειες για το γήπεδο της Καλλονής

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου με σημερινή του δήλωση γνωστοποίησε τη δέσμευση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ως προς την εξασφάλιση των οικονομικών πόρων από την Πολιτεία για τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ώστε αυτό να καταστεί κατάλληλο για τους αγώνες της ΑΕΛΚ στη Super League.

Ο κύριος Αθανασίου ανακοίνωσε πως την ερχόμενη

Τρίτη (11 Ιουνίου) θα επισκεφθεί τη Μυτιλήνη ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ώστε να προχωρήσει σε επιτόπου θεώρηση του γηπέδου και να συμμετάσχει σε σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς, εξετάζοντας και το χρονοδιάγραμμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportlesvos.gr , ο κύριος Αθανασίου, δήλωσε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες σκέψεις που θα κατατεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο, εφόσον το γήπεδο ανήκει στο δήμο Λέσβου, για την ταχύτερη διεκπεραίωση των εργασιών, με στόχο να ξεπεραστούν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες των ευρωπαϊκών διαγωνισμών.

Δήλωσε μάλιστα χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής Υπουργός πως «δε θέλω να χάσω όχι μέρα, ούτε ώρα», δείχνοντας πως αντιμετωπίζει το σοβαρό αυτό πρόβλημα με θέρμη, θέλοντας να προσφέρει στον τόπο ένα έργο, που τείνει να καταστεί λαϊκή απαίτηση μετά την άνοδο της ΑΕΛΚ στη Super League.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Λέσβιου αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Χαράλαμπου Αθανασίου.

Εμπόδια στην ΑΕΛΚ βάζουν πολλοί ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους

Η ομάδα της Λέσβου ανακοίνωσε μαζεμένες 9 ανανεώσεις συμβολαίων που έληγαν όπως και την παραμονή δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς δεσμεύονταν με συμβόλαιο. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εμπόδια στο οικονομικό, καθώς πολιτική της διοίκησης είναι το μπάτζετ να μην ξεφύγει.

Τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών όπως αναφέρει το lesvospost.com που λήγουν πλέον και οι υποθέσεις τους παραμένουν ανοικτές είναι αυτά των: Κώτσιου, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκη, Ντιμπαλά, Σερφά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας δύσκολα θα παραμείνουν οι Μανουσάκης, Τόνι Γκονζάλες, Καζάκης, Φρανθίσκο Γκονζάλες και Νάτσο Νέιρα.

Σε ό,τι αφορά στον Μακούμπα Κάντζι, η παραμονή του μόνο με θαύμα θα επιτευχθεί. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη στα χέρια του καλύτερες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα