Πρόκριση «προ των πυλών»

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, κρίνεται απόψε στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» (22:05), εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-0 της Μόσχας, κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι διανύουν περίοδο φορμαρίσματος, αναζητούν την διάκριση στην Ευρώπη, έχοντας απόψε στο πλευρό τους τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος θα είναι ο 12ος παίκτης των «ερυθρολεύκων».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε

δε θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Μέγιερι, Χολέμπας, Ντιόγο και τον τραυματία Πάντελιτς, ενώ στη 18αδα συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Ιβάν Μπάμποβιτς που θα είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας.

Η Ρούμπιν Καζάν θα αγωνιστεί στον Πειραιά για την ανατροπή του σκορ του πρώτου ματς, με τους Ρώσους να αναζητούν πάση θυσία το γκολ, κρατώντας παράλληλα και το μηδέν στην εστία τους. Η ομάδα του Μπερντίγιεφ δεν ήρθε στην Ελλάδα … για τουρισμό, ενώ όλοι στη Ρούμπιν πιστεύουν πως η υπόθεση πρόκριση είναι ακόμα ανοιχτή για τους ίδιους.

Το σίγουρο πάντως στην αποψινή αναμέτρηση είναι πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση (στη φάση των «16» θα βρει απέναντι του τη Μέταλιστ), μετά και το διπλό του «Λουζνίκι», φτάνει να το αποδείξει και εντός αγωνιστικού χώρου. Αρκεί η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να μην υποτιμήσει την αποψινή της αντίπαλο, σε ένα ματς που ίσως κρύβει «παγίδες» για τους γηπεδούχους.

Keywords
Τυχαία Θέματα