Πρόλαβαν ανήλικη που αποπειράθηκε να τέλος στη ζωή της

Εντοπίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ανήλικη η οποία αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Παρασκευής, ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μέσω e - mail ηλεκτρονικής θυρίδας της Υπηρεσίας του F . B . I ., ότι υπήρχε βίντεο στην ιστοσελίδα του youtube ,

στο οποίο απεικονιζόταν ένα ανήλικο κορίτσι σε κακή ψυχολογική κατάσταση να καταναλώνει μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Από την αστυνομική ψηφιακή έρευνα, που πραγματοποίησαν εξειδικευμένα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αξιοποιώντας παράλληλα και τα στοιχεία που παρασχέθηκαν από τον πάροχο των υπηρεσιών του διαδικτύου, εντόπισαν γεωγραφικά τα ηλεκτρονικά ίχνη του μηνύματος.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε, το επίμαχο βίντεο είχε «ανέβει» στο διαδίκτυο από σύνδεση δικτύου που βρίσκεται σε περιοχή της Αττικής, ενώ σε συνεργασία με αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Ασφαλείας, εντοπίστηκε η ανήλικη, η οποία είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει. Άμεσα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ της παρέχεται η απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα