Προπονητής Ιταλίας – Αντετοκούνμπο: Συγγνώμη Ποτσέκο για τη viral αγκαλιά

Ο πολύ εκδηλωτικός προπονητής της Εθνικής Ιταλίας Τζιανμάρκο Ποτσέκο συναντήθηκε ξανά με τον μεγάλο άσο της Εθνικής μας, Γιάννη Αντετοκούνμπο, αυτή τη φορά στο ασανσέρ του ξενοδοχείου, και του ζήτησε συγγνώμη για την αυθόρμητη αγκαλιά που έγινε viral. Ειδικότερα, ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο, μίλησε για τη εκ νέου συνάντηση με τον Greek Freak. “Συναντηθήκαμε ξανά στο ασανσέρ”, ανέφερε ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, αποκαλύπτοντας ότι ζήτησε συγγνώμη από τον Έλληνα άσο. “Του ζήτησα συγγνώμη. Απολογήθηκα φυσικά. Αλλά ήμουν χαρούμενος γιατί είχαμε

νικήσει. Αυτός άρχισε να γελά” εξήγησε ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας.

“Τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να διαχωρίσεις τον παίκτη από τον άνθρωπο. Αν ένας τύπος είναι εκπληκτικός στο παρκέ, είναι συνήθως εκπληκτικός και ως άνθρωπος. Ο Γιάννης είναι ένα τέλειο παράδειγμα. Είναι ένας απίθανος τύπος” ανέφερε ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που εκτός από τις επιδόσεις του στο μπάσκετ ξεχωρίζει και με τον εξαιρετικό χαρακτήρα του.

Η viral αγκαλιά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν μετά τον αγώνα της Ιταλίας με την Σερβία στο Eurobasket, και την μεγάλη νίκη της “σκουάντρα ατζούρα” απέναντι στην παρέα του Γιόκιτς. Ο Ιταλός προπονητής, Τζιανμάρκο Ποτσέκο, ξετρελαμένος μετά την μεγάλη πρόκριση της ομάδας του (σ.σ. είχε αποβληθεί κατά την διάρκεια του ματς και είδε σχεδόν το δεύτερο μισό του αγώνα από τα αποδυτήρια), δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά και μας χάρισε ένα από τα highlights του Eurobasket. Συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της δικής μας Εθνικής κόντρα στην Τσεχία, ο Ποτσέκο, σε κατάσταση “μέθης” πήδηξε από την χαρά του πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος εκείνη την στιγμή κατευθυνόταν προς το παρκέ. Ο Γιάννης, όπως θα δείτε και στο βίντεο, ανταπέδωσε την αγκαλιά του Ιταλού προπονητή, χαρίζοντας μας μια απολαυστική σκηνή.

Keywords
Τυχαία Θέματα