Προσπάθησαν να εισάγουν 750 κιλά κάνναβης στη χώρα

Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στη Λωρίδα Σαγιάδας Θεσπρωτίας, μετά από οργανωμένη επιχείρηση ένας 45χρονος ημεδαπός και ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στη χώρα μας, για την περαιτέρω διακίνησή τους, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας 35χρονος ημεδαπός, ηγετικό μέλος του κυκλώματος.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε νταλίκα, ιδιοκτησίας του 45χρονου ημεδαπού

που οδηγούσε ο ίδιος, βρέθηκαν στο χώρο του επικαθήμενου δεκαέξι ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 701 δέματα με κάνναβη, βάρους 750 κιλών και 600 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δεύτερος των συλληφθέντων, ο 23χρονος Αλβανός επιτηρούσε την περιοχή φόρτωσης και μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών, για αποφυγή αστυνομικών ελέγχων.

Από τα στοιχεία της έρευνας, προέκυψε επίσης ότι οι συλληφθέντες ενεργούσαν καθ΄ υπόδειξη του 35χρονου ημεδαπού, ο οποίος είχε οργανώσει την όλη επιχείρηση μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα