Πρόταση διακοπής συμβολαίου για τον Κατίδη θα κάνει ο Δημητρέλος

Η εισήγηση του πρόεδρο της ΑΕΚ, Ανδρέα Δημητρέλου, για το Γιώργο Κατίδη θα είναι διακοπή συμβολαίου. Αυτό, αναμένεται να γίνει στο αυριανό (Τρίτη, 19/03) διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Με δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ο πρόεδρος της Ένωσης ξεκαθάρισε πως η ενέργεια του 20χρονου μέσου δε συνάδει με την ιστορία του συλλόγου.

«Ο ποδοσφαιριστής ενήργησε αψυχολόγητα τη δεδομένη χρονική στιγμή του αγώνα. Ήταν μια κίνηση που δεν συνάδει τόσο με την ιδέα

του αθλητισμού, όσο και με την ιστορία του συλλόγου. Έγινε κάτω από πίεση, σε ένα παιχνίδι που ήταν για την ΑΕΚ υψίστης σημασίας -δεν παύει όμως αυτή η ενέργεια να έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα και στην Ελλάδα, αλλά και στο σωματείο», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Δημητρέλος.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα τιμωρηθεί ο ποδοσφαιριστής ήταν ξεκάθαρος: «Ως πρόεδρος της ΠΑΕ, αλλά και ως άνθρωπος θεωρώ ότι ο παίκτης πρέπει να τιμωρηθεί, αλλά δεν ξέρω αν στο πρόσωπο του Κατίδη πρέπει να εξαντλήσουμε πειθαρχικά όλες τις ποινές. Η τιμωρία ωστόσο πρέπει να είναι τέτοια, που να παραδειγματιστεί και η υπόλοιπη κοινωνία. Θα εισηγηθώ στο αυριανό συμβούλιο τη διακοπή του συμβολαίου του. Θέλω να συμπληρώσω ότι, κατά τη γνώμη μου, η ενέργεια του δεν είχε πολιτικό χαρακτήρα και εφόσον ένα παιδί 19 χρονών μπορεί να δείξει μεταμέλεια, ίσως να υπάρξουν ελαφρυντικά.»

Keywords
Τυχαία Θέματα