«Πρόβες» για τη διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ

Την προτροπή προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να «λειτουργούν ως κυβέρνηση», δηλαδή να αναπτύσσουν πλήρη και συστηματική δράση σε όλα τα πεδία της πολιτικής, με αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα, απηύθυνε ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σήμερα (19/11) στην κοινοβουλευτική του ομάδα, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι η κυβέρνηση

καταρρέει και ότι είναι πιθανό οι πολιτικές εξελίξεις να είναι ραγδαίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία και άφησε να εννοηθεί ότι αυτή η εικόνα προκαλεί τριγμούς στην κυβέρνηση.

Χαμηλώνουν οι τόνοι στο ΣΥΡΙΖΑ στη «κόντρα» Μουλόπουλου-Τατσόπουλου

Πέφτουν οι τόνοι στη σύγκρουση του Πέτρου Τατσόπουλου με τον Βασίλη Μουλόπουλο με προτροπή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ . Ο κ. Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κ.Ο., τόνισε: «Έχουμε ανάγκη από περισσότερη συλλογικότητα και αλληλεγγύη στις τάξεις μας, δε συμφωνώ με όσα ακραία γράφτηκαν στα Social media για τον Πέτρο».
Ο Πέτρος Τατσόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να διευκρίνισε τη στάση του, τονίζοντας πως δεν υπερασπίστηκε την ουσία κάποιων δηλώσεων, αλλά το δικαίωμα αυτών να την εκφράζουν διαφωνώντας με το τηλεοπτικό λιντσάρισμα.
Επίσης φέρεται να είπε πως «δεν αξίζει η σημερινή Αριστερά να έχει τέτοια μικροψυχία».
Απαντώντας στον Βασίλη Μουλόπουλο είπε: «Δεν είμαι ούτε γελωτοποιός, ούτε βιζιτού, έχουμε πόλεμο με τους αντίπαλους μας, δεν χρειάζεται να σπιλώνουμε τον οποιοδήποτε».

Keywords
Τυχαία Θέματα