«Πτήση» υποβιβασμού για το «Δικέφαλο»

Δε δικαίωσε το σκεπτικό της ΠΑΕ ΑΕΚ, η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague, αποφασίζοντας τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/04 στη 01.00) την τιμωρία της, με αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και δυο βαθμών από το ερχόμενο, συν χρηματικό πρόστιμο. Ουσιαστικά με την απόφαση αυτή η ΑΕΚ από τη νέα αγωνιστική

περίοδο θα αγωνίζεται στη football league, ωστόσο ελπίδα υπάρχει ακόμα…

Η ποινή είναι εφέσιμη και την επόμενη Τετάρτη (24/4) η Ένωση θα απολογηθεί στην δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ που θα λάβει και την οριστική απόφαση!

Στην ΑΕΚ δεν καταθέτουν τα όπλα…

Ο «δικέφαλος» αγωνίζεται την Κυριακή με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και αν δεν νικήσει, ακόμη κι αν της επιστραφούν οι τρεις βαθμοί, δεν θα έχουν καμία σημασία.

Με νίκη στο Περιστέρι κι αν δεν αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί από το ματς με τον Πανθρακικό, υπάρχει ένα πλήθος σεναρίων που υπό προϋποθέσεις επιτρέπουν στους «κιτρινόμαυρους» να μην υποβιβαστούν. Οι ομάδες που βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού είναι οι Άρης (παίζει εκτός με τη Skoda Ξάνθη), η Βέροια (παίζει στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό), ο Πανθρακικός (υποδέχεται την Κέρκυρα), ο ΟΦΗ (παίζει στην Τρίπολη με τον Αστέρα) και ο Πλατανιάς (υποδέχεται τον Λεβαδειακό).

Οργισμένη ανακοίνωση μετά την καταδικαστική απόφαση

Η ανακοίνωση της απόφασης από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague, έφερε την άμεση αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ, που μιλάει για «προμελετημένο έγκλημα», για «αφαίρεση του δικαιώματος για να παλέψει για τη σωτηρία της», πως η «Ένωση» «δεν παραδίδει τα όπλα» κ.α.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Το διεφθαρμένο "σύστημα" υπέδειξε στη 1.12!! την ΑΕΚ ένοχη.

Προμελετημένο το έγκλημα με φυσικούς αυτουργούς καταρχήν τον Τριτσώνη και την επιτροπή των κ.κ. Χαρίλαου Κλουκίνα, Στέφανου Στεφανόπουλου, Γιώργου Στεφανάκη και ηθικούς αυτουργούς τους διοικούντες του "συστήματος" της σήψης.

Στο παρελθόν έχουμε δει πολλά σε βάρος μας. Μεταξύ άλλων, αφαίρεση πρωταθλήματος με αλλαγή νόμου (1988), ενώ είναι νωπές ακόμη οι μνήμες μας όταν η ΑΕΚ έχασε σε κάποιες δικαστικές αίθουσες (2008) τον τίτλο του πρωταθλήματος που κέρδισε πανάξια μέσα στο γήπεδο.

Σήμερα το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να της αφαιρέσει, πάλι στα χαρτιά, το δικαίωμα να παλέψει για τη σωτηρία της.

Η ΑΕΚ δεν παραδίδει τα όπλα γιατί έχει μάθει να αγωνίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι τέλους. Αρχής γενομένης από την Κυριακή στο Περιστέρι και στη συνέχεια την ερχόμενη εβδομάδα στο Εφετείο όπου πιστεύουμε επιτέλους να δικαιωθούμε.

ΥΓ1 : Η ΑΕΚ δεν παρακάλεσε ούτε χρησιμοποίησε ποτέ πλάτες Υπουργών για να πετύχει "στόχους".

ΥΓ2 : Για να μην ξεχνιόμαστε. Υπεύθυνη για τον ορισμό του κάθε Τριτσώνη στο πιο ...συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων, ιδιαίτερα των τελευταίων αγωνιστικών, είναι η ΚΕΔ του κ. Καραμελίδη.

ΥΓ3 : Ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας δεν θα ξεχάσουν τη σημερινή νύχτα. Τους καλούμε να αρχίσουν να βλέπουν την ομάδα μας σε αυτό το ...καθαρό πρωτάθλημα μόνο από το γήπεδο και να αφήσουν τους αποκωδικοποιητές της NOVA στους κάδους ανακύκλωσης».

Τ. Δέλλας: «Παίξτε για να κερδίσετε και μην σας απασχολεί κανένα άλλο ζήτημα»

Έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του, την περίπτωση να μην εξελιχθούν θετικά τα πράγματα για την ΑΕΚ, ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, κάλεσε τους παίκτες του (προτού βγει η απόφαση) να κάνουν το «χρέος» τους, απέναντι στην ιστορία του συλλόγου, στο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, προσπαθώντας να τονώσει την ψυχολογία τους.

«Πρέπει να κοιτάξετε τη δουλειά σας. Παίξτε για να κερδίσετε και μην σας απασχολεί κανένα άλλο ζήτημα. Έχουμε χρέος απέναντι στην ιστορία της ΑΕΚ να πάρουμε τη νίκη», είπε ο νέος προπονητής της «Ένωσης», στην προπόνηση στα Σπάτα.

.

Keywords
Τυχαία Θέματα