Πυρ κατά αστυνομικών στην Ακράτα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη επτά αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν Α.Τ.Μ σε τράπεζα στη Ακράτα Αχαΐας.

Ειδικότερα, οι δράστες αποκόλλησαν τα προστατευτικά κάγκελα που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα, δένοντας αυτά με σχοινί σε όχημα τύπου τζιπ.

Στη συνέχεια με το πίσω μέρος του οχήματος τους έσπασαν την πόρτα του καταστήματος και εισήλθαν στο εσωτερικό της τράπεζας όπου επιχείρησαν να διαρρήξουν το Α.Τ.Μ.

Όταν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας προσέγγισαν το σημείο, οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον τους και στη συνέχεια διέφυγαν χωρίς να αφαιρέσουν κάποιο χρηματικό ποσό, με δεύτερο αυτοκίνητο το οποίο κατείχαν.

Από την αστυνομική έρευνα που συνεχίζεται, προέκυψε ότι το αυτοκίνητο τύπου τζιπ που εγκατέλειψαν οι δράστες έξω από την τράπεζα είχε αφαιρεθεί στις 25 Φεβρουαρίου από περιοχή της Αττικής.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αχαΐας και Κορινθίας και πραγματοποιούνται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

πηγή:naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα