Πυροβολισμοί στο κέντρο τώρα: Αυτοκίνητο έπεσε σε μηχανή της ΔΙ.ΑΣ

Αστυνομικοί πυροβόλησαν προς αυτοκίνητο το οποίο νωρίτερα είχε εμβολίσει, μία μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ στο κέντρο της Αθήνας. Ο οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο. Πανικός επικράτησε στη συμβολή των οδών Μάρνη και Αριστοτέλους νωρίς το πρωί της Παρασκευής, όταν ένα αυτοκίνητο εμβόλισε μοτοσικλέτα αστυνομικού. Σε οπτικοακουστικό υλικό διακρίνεται ένας τραυματίας στο πεζοδρόμιο. Ο άνδρας, αλβανικής καταγωγής, τραυματίσθηκε στα

πόδια από σφαίρες.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Όπως γίνεται γνωστό, το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο και το εντόπισαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στην πλατεία Βάθη, στην οδό Μάρνη 32. Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να σταματήσει για να τον ελέγξουν και τότε εκείνος κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους.

Κάποια στιγμή ο άνδρας πήγε να βγει, ξαναμπήκε όμως στο όχημά του και έκανε όπισθεν εμβολίζοντας μία μοτοσικλέτα της ΔΙΑΣ. Τότε ένας αστυνομικός γατζώθηκε κυριολεκτικά πάνω στο κλεμμένο όχημα και άνοιξε πυρ. Ο οδηγός μεταφέρεται στο νοσοκομείο τραυματισμένος στα πόδια, ενώ ελαφρά τραυματίας είναι και ο αστυνομικός που πυροβόλησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πυροβολισμοί, Αυτοκίνητο, ΔΙ ΑΣ,pyrovolismoi, aftokinito, di as