Ρ. Δούρου: «Καταδικάζοντας τη βία, δεν θα σταματήσουν τα καλάσνικοφ»

Aναφερόμενη στη χθεσινή επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας επί της οδού Συγγρού, η Ρένα Δούρου σχολίασε ότι «με το να καταδικάζουμε απλώς τη βία, δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν τα καλάσνικοφ».

Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Εγώ δεν συμψηφίζω, δεν λέω ότι υπάρχει καλή και κακή τρομοκρατία. Υπάρχουν μηχανισμοί που θα πρέπει να ενεργοποιηθούν για να διερευνήσουν τα περιστατικά αυτά». Η κ.

Δούρου πρόσθεσε ότι «ξεχαρβαλώνοντας την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις δεν σημαίνει ότι δεν ξεχαρβαλώνεται και η δημοκρατία».

Αναφερόμενη στις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου για δράση παρακρατικών οργανώσεων φίλιων προς τη ΝΔ, η κ. Δούρου τόνισε: «Έχουμε μάθει να φταίει για όλα ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουμε μάθει να ακούμε από έναν σοβαρό άνθρωπο ότι πίσω από κάτι μπορεί να κρύβεται το οτιδήποτε».

Τέλος, σχολιάζοντας το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο δήλωσε: «Μας χωρίζει μια ολική άβυσσος με τον κ.Σόιμπλε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Εμείς δεν είμαστε φοβικοί, δεν ντρεπόμαστε για τις θέσεις μας. Διεκδικούμε και διαπραγματευόμαστε με τον αντίπαλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δούρου, Καταδικάζοντας,dourou, katadikazontas