Ραγκούσης: Επιμένω στις θέσεις μου και είμαι έτοιμος να πληρώσω το κόστος

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Γιάννης Ραγκούσης επανέλαβε την πρόθεσή του να πολιτευτεί στη Β' περιφέρεια της Αθήνας και όπως είπε μιλώντας στη ΝΕΤ σχετικά με την απόφασή του να καταψηφίσει την τροπολογία για την χρηματοδότηση των κομμάτων «αν κάποιοι νομίζουν ότι επειδή τήρησα αυτή τη στάση αρχής, πρέπει να με τιμωρήσουν, είμαι έτοιμος να πληρώσω

το κόστος. Εγώ επιμένω στις θέσεις μου».

«Με πονάει να μην κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ. Οι οικονομικές δεσμεύσεις κατανοώ ότι δεν μπορούν να υλοποιηθούν, αλλά όσον αφορά στις θεσμικές δεσμεύσεις δεν καταλαβαίνω γιατί να μην τις υλοποιήσουμε», σημείωσε σχετικά ο κ. Ραγκούσης.

Ο ίδιος εκτιμά ότι «είναι αναπόφευκτη μία κυβερνητική συνεργασία ΠΑΣΟΚ- ΝΔ», υποστηρίζοντας ότι «σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει πολιτική κρίση, που αν προστεθεί στην υπάρχουσα οικονομική κρίση, θα είναι καταστροφικό».

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση που είχε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον κ. Ραγκούση, τον κατηγόρησε για «πολιτική ανηθικότητα» μπροστά στα μέλη της Εκλογικής Επιτροπής, ενώ κανείς δεν υπερασπίστηκε τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας.

Ταυτόχρονα, το μέλλον της υποψηφιότητας Ραγκούση στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι σίγουρο. Πάντως ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας σχολίασε σχετικά: «Ούτε διεκδικώ, ούτε πιέζω κανέναν και για τίποτα. Περιμένω τις τελικές αποφάσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα