Ρέθυμνο: 32χρονος έβαζε μικροκάμερες σε γυναικείες τουαλέτες

Κατηγορούμενος για παραβάσεις Νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, πορνογραφία ανηλίκων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Ρέθυμνο ένας 32χρονος ημεδαπός.

Από την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, που διενεργήθηκε από την ανωτέρω Υπηρεσία, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος είχε εγκαταστήσει δύο συσκευές καταγραφής εικόνας και ήχου οι οποίες και κατασχέθηκαν,

στις τουαλέτες δύο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, με τις οποίες κατέγραφε ευαίσθητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, σχετιζόμενα με το πεδίο της υγείας και της γενετήσιας ζωής, αρκετών καταγεγραμμένων ατόμων κυρίως, γυναικών και ανηλίκων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στην οικία αλλά και στον χώρο εργασίας του 32χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 7 γραμμαρίων περίπου, τρεις κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, άλλοι πέντε φορητοί - εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, τρεις φορητές συσκευές καταγραφής και αποθήκευσης ήχου και εικόνας, πλήθος καρτών μνήμης, CD και DVD καταγραφής.

Ο 32 χρόνος, θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. Προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα