Ρόδος: 17χρονος προσπάθησε να βιάσει 11χρονη!

Ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε ποινικές διώξεις για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικη και για απόπειρα βιασμού σε βάρος ενός 17χρονου, αλβανικής υπηκοότητας.

Σύμφωνα με τη «dimokratiki.gr», την 1η Ιουλίου στις 17.00 το απόγευμα, ο 17χρονος δράστης φέρεται να οδήγησε το 11χρονο(!) θύμα του σε ερημική τοποθεσία με καλαμιές, κοντά σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να προσπάθησε ανεπιτυχώς, καθόσον τον αντιλήφθηκαν οι γονείς της ανήλικης, να έρθει σε επαφή μαζί της.

Ο δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και μετά από μια ώρα παρουσιάστηκε μόνος του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου και συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις στην αστυνομία, ο 17χρονος Αλβανός εντόπισε την 11χρονη, που βρισκόταν στην πίσω πισίνα του καταστήματος. Αρχικά ο δράστης κάλεσε την ανήλικη να παίξει μαζί του, και ενώ η μικρή αρχικά αρνήθηκε, εν συνεχεία τον πλησίασε για να τον ρωτήσει τι ήθελε. Έτσι, ο 17χρονος την άρπαξε από το χέρι, την πήγε στο ερημικό σημείο και της έβγαλε το μαγιό.

Παρά την αντίσταση της 11χρονης, ο Αλβανός δράστης συνέχιζε να την πιέζει να το κατεβάσει, την ίδια στιγμή που εκείνος έβγαλε και το δικό του, προκειμένου να την αναγκάσει σε επαφή. Ευτυχώς, όμως τους βρήκε άμεσα η μητέρα του κοριτσιού, η οποία χαστούκισε τον 17χρονο και τον απώθησε μακριά. Ο 17χρονος εξαφανίστηκε και παρουσιάστηκε μετά στο αστυνομικό τμήμα.

Ο ίδιος, πάντως, αρνείται όσα του καταλογίζονται και υποστηρίζει ότι δεν ήξερε την ηλικία της κοπέλας, ενώ όπως είπε το μόνο που έκανε ήταν να τη φιλήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα