Ρόδος, πυροσβέστης σώζει τουρίστρια: Σοκαριστικό βίντεο από τη φωτιά

Σοκαριστικό βίντεο καταγράφει κραυγές αγωνίας των κατοίκων την ώρα που εγκαταλείπουν το Κιοτάρι της Ρόδου λόγω της μαινόμενης πυρκαγιάς. Αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων, υπό τον συντονισμό του Λιμενικού, από παραλίες των περιοχών Κιοτάρι και Λάρδος Ρόδου μετά από την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στις περιοχές αυτές.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 4 πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σωματος, ένα ναυαγοσωστικό, πάνω από 30 ιδιωτικά σκάφη που έχουν επιταχθεί, καθώς και 2 φουσκωτά του Ελληνικού Στρατού με στελέχη του Λιμενικού που γνωρίζουν την περιοχή. Ακόμη στην περιοχή

σπεύδει πλοίο του πολεμικού ναυτικού, ενώ απογειώθηκε από τον Μαραθώνα και ελικόπτερο του Λιμενικού για να βοηθήσει στους απεγκλωβισμούς.

Το βίντεο με την τουρίστρια που τρέχει στα χαμένα

Σε βίντεο που κυκλοφορεί, αποτυπώνεται η στιγμή που ένας πυροσβέστης σώζει τουρίστρια που προσπαθεί να απομακρυνθεί από φλεγόμενο ξενοδοχείο. Της φωνάζει να αφήσει τα πράγματά της, καθώς σημασία έχει η ζωή της, ενώ τελικά την πείθει να μπει γρήγορα στο όχημα της Πυροσβεστικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρόδος, Σοκαριστικό,rodos, sokaristiko