Ρούλα Πισπιρίγκου εξωσυζυγική σχέση: Πώς ξεκίνησε η ρήξη του ζευγαριού

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί σοκαρισμένο τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, όλο και περισσότερες πληροφορίες γίνονται γνωστές για τη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου. Η εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε σήμερα τον λόγο για τον οποίο ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι του λίγες ημέρες πριν από τον θάνατο της 6 μηνών Ίριδας. Και ο λόγος αυτός ήταν η εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του, την οποία και έμαθε. Τότε ήταν που ξεκίνησε και η ρήξη του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου, η οποία είπε πως επιβεβαίωσε την είδηση από δύο πηγές,

η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε: «Μάρτιος του 2021, έχει ήδη χαθεί η Μαλένα, δεν έχει χαθεί ακόμη η Ίριδα, ο Μάνος μαθαίνει για μια εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας, μία σύντομη σχέση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με κάποιον άνδρα από την Πάτρα. Η επαφή έγινε στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς, δηλαδή το παράνομο ζευγάρι συνευρέθηκε στο διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το σπίτι τους. Το έμαθε ο Μάνος, ρώτησε τη Ρούλα και εκείνη το παραδέχτηκε».

Οι κρίσιμες ημερομηνίες

Και συνεχίζει: «Ο Μάνος, ο οποίος ήταν και εκείνος σε άλλη σχέση, παράνομη εκείνο το διάστημα, φεύγει από το σπίτι, πηγαίνει σε δικηγόρο και ζητά, γίνεται μια πρώτη συζήτηση για αίτηση διαζυγίου. Φεύγει ο Μάνος από το σπίτι, πηγαίνει σε δικηγόρο και γίνεται μια πρώτη συζήτηση για αίτηση διαζυγίου. Δεν προλαβαίνει όμως, γιατί στις 21 Μαρτίου 2021 η Ίριδα βρίσκεται νεκρή μέσα στην κούνια της. Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι για 2-3 μέρες και ξαναφεύγει».

»5 με 7 Απριλίου, λίγες ημέρες μετά, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξαφανίζεται από το σπίτι, πηγαίνει σε ξενοδοχείο, απειλεί ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της. Την Τζωρτζίνα την αφήνει σε φιλικό σπίτι και εκείνη εξαφανίζεται. Ο Μάνος αδιαφορεί, πηγαίνει για δεύτερη φορά στον δικηγόρο του για να ολοκληρωθεί αυτή η συζήτηση περί διαζυγίου και στις 8 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς, ενώ στις 11 Απριλίου ήδη βρίσκεται στην εντατική με σοβαρότατη βλάβη στον εγκέφαλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου, Πώς,roula pispirigkou, pos