Σάκης Ρουβάς: Τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο του Όλα 12!

Παρέα με τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή έκλεισε τη σεζόν ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, για τους πρώτους εφηβικούς έρωτες, για το περιβόητο χαστούκι από την Κάτια Ζυγούλη και για την οικονομική κατάσταση της χώρας.

-Για τις μέρες που, όπως είπε, «πείναγε»:

«Εγώ πήρα πολλή αγάπη από το σπίτι μου. Αλλά αντιμετωπίζαμε και πάρα πολλά άλλα προβλήματα διαβίωσης, αλλά και προσωπικά ενδοοικογενειακά. Ό,τι κι αν συνέβη στη ζωή μου, με οδήγησε σε αυτό που είμαι σήμερα. Είμαι ευγνώμων για όλα. Ακόμα και για τα κακά. Υπήρξαν πάρα πολύ κακές

μέρες. Υπήρχε κρύο, δεν υπήρχε πολύ φαί, και έμπαινε νερό από το ταβάνι χωρίς να υπάρχει θέρμανση. Και ποντίκια να τρέχουν πάνω κάτω στο σπίτι. Υπήρξαν μέρες που πείναγα. Αυτό δεν ήταν το καθημερινό. Αλλά υπήρξαν!»

-Για τον πρώτο του εφηβικό έρωτα:

«Πολύ κλάμα και καψούρα στο Γυμνάσιο. Ήταν ο πρώτος μου εφηβικός έρωτας. Ήμουν πολύ συναισθηματικός, και το έλεγα και το πίστευα αυτό που αισθανόμουν με όλη μου την ψυχή. Αλλά εκείνη δεν το καταλάβαινε!»

-Για το πως βλέπει το γυναικείο φύλο:

«Στο Γυμνάσιο νόμιζα ότι ήμουν κοντός, ότι δεν έχω ωραία μαλλιά, και θυμάμαι ότι συνέχεια άκουγα πως είμαι γλυκό παιδί και έχω ωραίο χαμόγελο. Ερωτευόμουνα πολύ πάντα! Έτσι μ’ άρεσε να λειτουργώ στον έρωτα. Πάντα χρειαζόμουν να υπάρχει μια σπίθα. Κάθε φορά που βρισκόμουν με μια κοπέλα, αυτό που έπαιρνα ήταν 1.000 φορές πιο ωραίο από το να έχω πολλές παρτενέρ. Υπήρξαν στιγμές που παρασύρθηκα σε κάτι τέτοιο και διαπίστωσα πως τελικά δεν ήταν πιο ωραία! Δεν έχω την εμπειρία που έχουν οι μουσικοί μου και οι φίλοι μου. Από 18 χρονών η σχέση μου με το κοινό και τις γυναίκες ήταν διαφορετική!».

-Ποιά ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην ζωή του;

«Πάρα πολύ δύσκολη στιγμή ήταν όταν έκανα τη συναυλία στην Κύπρο στην πράσινη γραμμή. Είχα πολύ αγνές προθέσεις και όλο αυτό κατέληξε σε ένα τρομαχτικό πόλεμο. Για ένα διάστημα έτρωγα ντομάτες και πέτρες. Έφυγα, πήγα Αμερική, γύρισα μετά από ένα χρόνο, έκανα καινούργιο δίσκο, και όλα ήταν μέλι γάλα μετά».

-Για την πολιτική και οικονομική κατάσταση στην χώρα:

«Από τη μια τρομοκρατία και από την άλλη λόγια στον αέρα. Πρέπει όλοι να μας πούνε αυτά που πιστεύουνε. Πρέπει να σταματήσουν να μας φέρονται σαν παιδάκια! Έχουμε το δικαίωμα να ξέρουμε. Πρέπει να μας πουν όλη την αλήθεια τώρα. Την τελευταία στιγμή. Γιατί την επόμενη μέρα θα προκύψει η αλήθεια! Να μας πουν την πραγματικότητα. Μην ποντάρουν μόνο στην ελπίδα. Ας μας πουν και τι σημαίνει αυτή. Οι Έλληνες είναι γενναίος και θαρραλέος λαός! Με τρομάζει ο τρόπος που οι πολιτικοί χειραγωγούν τον κόσμο!».

-Όταν αναφέρθηκε στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Τι σημαίνει να βγούμε από το ευρώ και να πάμε στη δραχμή; Εξηγείστε το στον κόσμο! Να μας πουν αυτό που θα συμβεί. Μην μας λένε πως έχουν εναλλακτικό σχέδιο. Να σκεφτούν όλοι πιο είναι το καλό όλων μας, γιατί η ιστορία θα τους κρίνει!»

-Και το καλύτερο το άφησε για το τέλο

Keywords
Τυχαία Θέματα