Σχεδιασμούς για το δεύτερο μισό κάνει ο ΠΑΟ

Τα οικονομικά, οι πωλήσεις παικτών και ο μεταγραφικός σχεδιασμός απασχολεί τους διοικούντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εν’ όψει και του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος, που φθάνει οσονούπω.  

Στο οικονομικό κομμάτι, απασχολεί η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που ανακοινώθηκε για τα μέσα Δεκέμβρη. Οι προβλέψεις είναι πως θα μαζευτούν ελάχιστα χρήματα,

που δεν θα καλύψουν ούτε το 1/15 της αύξησης (15 εκ. ευρώ), οπότε ο πρόεδρος των πράσινων θα προσπαθήσει μέχρι τις 20 του άλλου μήνα να πείσει επιχειρηματίες να βοηθήσουν την ΠΑΕ.

Ο στενωπός στα οικονομικά αναγκάζει τους «πράσινους» και σε δεύτερες σκέψεις όπως η πώληση ποδοσφαιριστών, αν έρθει κάποια επίσημη πρόταση.

Σχεδόν βέβαιο θα πρέπει να θεωρείται πως θα γίνουν και συζητήσεις με παίκτες που έχουν μεγάλο κασέ, έτσι ώστε να μειωθούν κάποια συμβόλαια. Στην πρώτη γραμμή είναι το συμβόλαιο του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Σε  χρήματα τότε είναι βέβαιο πως θα γίνει μία περίπτωση που ευοδωθούν οι προσπάθειες και βρεθούν χρήματα θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ. Προέχει η περίπτωση ενός επιθετικού με καλή αίσθηση του γκολ και ένας δημιουργικός μέσος. 

Keywords
Τυχαία Θέματα