Σε επαφή με τους πολίτες η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής

Σε διαρκή επαφή με τους πολίτες βρίσκεται η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κα Σταυρούλα Δήμου η οποία παρίσταται και συμμετέχει σε δράσεις και εκδηλώσεις που οργανώνονται τόσο από την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής όσο και από άλλους φορείς.

Ένα σημαντικό πρόγραμμα που αφορούσε στα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας ολοκληρώθηκε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου και περιελάμβανε τη θεατρική παράσταση «ένα ταξίδι παραμύθια» που παρουσιάστηκε σε 5 δημοτικά σχολεία

( 6ο, 11ο και 12ο Ασπροπύργου, 1ο Ζεφυρίου και Δημ. Σχολείο Φυλής) και στη «Φιλική φωλιά» Ελευσίνας, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά των πλέον υποβαθμισμένων περιοχών της Δυτ. Αττικής να έχουν την εμπειρία της επαφής με το θέατρο και παράλληλα να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν ενόψει των Χριστουγέννων.

Η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής επίσης οργάνωσε δύο συναυλίες με τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη στο Ζεφύρι και στα Μέγαρα στις 16 και 18 Δεκεμβρίου αντίστοιχα προσφορά στην 3η ηλικία με τη συμμετοχή των ΚΑΠΗ δίνοντας μια νότα χαράς λίγο πριν τις γιορτές.

Η κα Δήμου επίσης παραβρέθηκε σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με θέμα την προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχιας κατά την περίοδο 2014 – 2020 αναδεικνύοντας τις ιδιαιτερότητες της Δυτικής Αττικής και τις τεράστιες κοινωνικές ανισότητες που υφίστανται.

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου προήδρευσε της Μητροπολιτικής Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής με θέμα τον εθελοντισμό και την ενίσχυση των εθελοντικών οργανώσεων. Ένα θέμα στο οποίο η Αντιπεριφερειάρχης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στη σύσκεψη επεσήμανε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους εθελοντικούς φορείς της Δυτικής Αττικής.

Η Αντιπεριφερειάρχης έδωσε το «παρών» σε μια σειρά από εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα όπως το Χριστουγεννιάτικο πανηγύρι από τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες «το Εργαστήρι», που πραγματοποιήθηκε στο μετρό Συντάγματος, στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζωφριάς, στην έκθεση ζωγραφικής της Ελευσίνιας ζωγράφου Μαρίας Μοίρα, καθώς και στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του παλαιού Φαλήρου.

Τέλος παραβρέθηκε στα εγκαίνια του 8ου Νηπιαγωγείου Μεγάρων και στου Μουσείου Ιστορίας και Λαογραφίας του Συλλόγου Μικρασιατών Ελευσίνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα