Σε κρίσιμη κατάσταση η Μπόμπι Κριστίνα – Λιγοστεύουν οι ελπίδες

Σκληρή μάχη για τη ζωή της δίνει η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα, ωστόσο οι πιθανότητες φαίνεται πώς είναι εναντίον της, αφού σύμφωνα με τους γιατρούς, τα όργανα της έχουν αρχίσει να καταρρέουν.

Η 21χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα της και χωρίς επαρκές οξυγόνο για άγνωστο χρονικό διάστημα. Η οικογένειά της την είχε σε μηχανική υποστήριξη, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να ανακάμψει, όμως η νέα

τροπή των γεγονότων είναι μάλλον δυσάρεστη.

Οπως αναφέρει το ΤΜΖ, αρκετά από τα όργανα της Μπόμπι Κριστίνα έχουν αρχίσει να καταρρέουν και πολύ σύντομα, ούτε η μηχανική υποστήριξη δεν θα είναι σε θέση να την κρατήσει στη ζωή.

Η δραστηριότητα του εγκεφάλου της έχει παραμείνει στο ελάχιστο και οι γιατροί είπαν στην οικογένεια ότι μια πλήρη ανάκαμψη θα είναι θαύμα, αλλά ο 46χρονος πατέρας της, Μπόμπι Μπράουν, αρνήθηκε να τραβήξει την πρίζα για τη μεγαλύτερη κόρη του.

Η οικογένεια της βρίσκεται μπροστά σε ένα καταστροφικό δίλημμα: Είτε να αφαιρέσουν την μηχανική υποστήριξη, είτε να περιμένουν έως ότου όλα τα όργανά της καταρρεύσουν από μόνα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα