«Σεσημασμένος» ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 22χρονης στην Καστοριά

Ο 35χρονος δολοφόνος και πρώην σύντροφος της κοπέλας, που «κατακρεούργησε» το περασμένο Σάββατο με 10 μαχαιριές στην καρδιά και ένα κατσαβίδι στο λαιμό της, ήταν γνωστός στις Ελληνικές Αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, τον περασμένο Αύγουστο συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ πριν από μερικά χρόνια είχε βρεθεί κατηγορούμενος και για αποπλάνηση ανηλίκου.

Ο

ίδιος ωστόσο, είχε αρνηθεί κατά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές, τις πράξεις που του αποδίδονταν, με τον ισχυρισμό ότι τα αρχεία παιδικής πορνογραφίας «παρεισέφρησαν» στους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών του καθώς «κατέβαζε» μουσική από το Διαδίκτυο.

Εισαγγελέας και ανακριτής τον άφησαν τότε ελεύθερο υπό τους όρους της αυτοπρόσωπης εμφάνισής του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 5.000 ευρώ. Μάλιστα, οι εισαγγελικές αρχές της Θεσσαλονίκης είχαν ενεργοποιήσει ειδική διάταξη του νόμου που προέβλεπε τη δημοσιοποίηση του ονόματος για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.

Όσον αφορά στις κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου, μετά από συμβιβασμό με την οικογένεια του θύματος απεσύρθη τελικά η μήνυση.

Αυτή τη στιγμή, ο 35χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Τέλος, την Κυριακή στην Κέρκυρα έγινε η κηδεία της φοιτήτριας, ενώ μετά από αίτημα του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών του ΤΕΙ Καστοριάς, ο μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ τέλεσε τρισάγιο στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η κοπέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα