«Σκεφτόμαστε μόνο τον τίτλο»

Ο Σέρχιο Ράμος πήρε την μπάλα, την έστησε στην «άσπρη βούλα» και με αριστοτεχνικό στυλ Πανένκα αλλά και Πίρλο (πιο σύγχρονο) έστειλε την μπάλα να… αναπαυτεί στα δίχτυα του Πατρίτσιο, συμβάλλοντας έτσι και αυτός στην πρόκριση της εθνικής Ισπανίας στον τελικό του Euro, στον χθεσινό ημιτελικό των «φούριας ρόχας» με την Πορτογαλία (0-0 κ.δ., 4-2 στα πέναλτι).

Μετά την απελπιστικά άστοχη εκτέλεσή του, στον ημιτελικό του Champions League

ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν, ο Ισπανός αμυντικός πήρε τη μπάλα και με περίσσια τεχνική έστειλε την μπάλα στο «πλεχτό». Ο ίδιος μετά το ματς με την Πορτογαλία αναφέρθηκε στην αυτοπεποίθηση του πριν την εκτέλεση του πέναλτι, ενώ τόνισε πως πλέον η ομάδα του σκέφτεται μόνο τον τίτλο.

«Είχα σχεδιάσει να εκτελέσω το πέναλτι με αυτόν τον τρόπο. Μετά το χαμένο μου πέναλτι στον ημιτελικό του Champions League, κάποιοι έλεγαν πως δεν μπορούσα να επωμιστώ μία τέτοια ευθύνη. Όμως είχα αυτοπεποίθηση και ήθελα να ξαναδοκιμάσω για να δώσω απαντήσεις. Σίγουρα ήταν ρίσκο να σουτάρω έτσι, αλλά είχα δει πώς κινείτο ο τερματοφύλακας και ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα ευστοχήσω. Ήμουν και λίγο τυχερός».

Για τον τελικό της Κυριακής απέναντι στο νικητή του Γερμανία-Ιταλία:

«Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τον τίτλο. Κανείς δεν θυμάται τον δεύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα