Σκληρή κόντρα Τόσκα-Κασιδιάρη στην βουλή

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σκληρή κόντρα στην Βουλή μεταξύ του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και του βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Αφορμή για την αντιπαράθεση ήταν η υπόθεση της σύλληψης Σακκά και Σεϊσίδη .

Όπως δήλωσε ο κ, Τόσκας «Η χθενινή επιτυχία

της κυβέρνησης και των διωκτικών Αρχών δίνουν το στίγμα ότι είμαστε άτεγκτοι σε αυτούς που παραβαίνουν το νόμο», απαντώντας έτσι στην ερώτηση που είχε καταθέσει για το θέμα ο Η.Κασιδιάρης υπονοώντας πολιτική σύνδεση του ΣΥΡΙΖΑ με τους δύο συλληφθέντες.

Ενώ επιπρόσθετα αναφέρθηκε στην συστηματική δουλειά που γίνεται από την κυβέρνηση ώστε να εμπεδωθούν συνθήκες νομιμότητας και ασφάλειας στο κέντρο της Αθήνας και ειδικά στα Εξάρχεια που αποτελούσε και το βασικό μέρος της ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Ενώ απευθυνόμενος ειδικά προς την Χρυσή Αυγή δήλωσε με έμφαση, «οι Δημοκρατίες καμία φορά μπορεί να αργούν. Όμως έρχονται όπως τον Μάη του ’45 που ο εμπνευστής σας αποκάλεσε τις Δημοκρατίες εκείνες «πλαδαρές». Οι «πλαδαρές όμως αυτές Δημοκρατίες, να σας πω ότι είναι πιο αποτελεσματικές γιατί τις εδραιώνουν οι κοινωνικές κυριαρχίες», κατέληξε.

Το άρθρο Σκληρή κόντρα Τόσκα-Κασιδιάρη στην βουλή εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα