Σκούρα τα πράγματα για κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού

Δεν έχει σταυρώσει νίκη η Κ19 του Ολυμπιακού, με τον Δημήτρη Μαυρογενίδη στην θέση του προπονητή, που αντικατέστησε τον Αντώνη Νικοπολίδη. Μετά την ισοπαλία με την Λαμία στην πρεμιέρα, την ήττα απο τον Ατρόμητο την προηγούμενη αγωνιστική, χθες γκέλαρε ξανά στου Ρέντη, φέρνοντας 2-2 με τον Απόλλων!

Οι παίκτες του Μαυρογενίδη έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν «αέρα» δύο τερμάτων όταν στο 26’ ο Πατήρας πέρασε και τον τερματοφύλακα

από δεξιά ωστόσο το πλασέ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Αφού χάθηκε ακόμα μία ευκαιρία με σουτ του Κασέμι ο Απόλλων κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 38’ με τον Τσιχριτζή.

Εύκολο το 2-2

Ο Ολυμπιακός είχε ακόμα μία καλή στιγμή λίγο μετά τη σέντρα στο β’ μέρος, η προβολή του προωθημένου Χριστοφιλόπουλου όμως έφυγε έξω με τους φιλοξενούμενους στο 51’ να στέκονται τυχεροί –όπως και στο πρώτο τέρμα- αφού η μπάλα στρώθηκε ιδανικά στον Τριανταφυλλίδη μετά από κόντρες στην περιοχή για να έρθει έτσι το δεύτερο τέρμα. Οι Πειραιώτες έβγαλαν αντίδραση αρχικά με τον Κασέμι που απείλησε με απευθείας φάουλ, ενώ στο 67’ ο Ιμπαγάσα που είχε περάσει σαν αλλαγή στο παιχνίδι, έστρωσε ιδανικά στον Κεραμίδα που με δυνατό αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Έτσι, με δυο βαθμούς απολογισμό, όταν οι περισσότεροι περίμεναν το απόλυτο, σίγουρα μπαίνει πλέον μεγάλη πίεση και ζορίζουν τα πράγματα και στην ηγεσία της “ερυθρόλευκης” Ακαδημίας (Θόδωρος Ελευθεριάδης). Άλλωστε μιλάμε για την “ναυαρχίδα” ομάδα του συλλόγου στις υποδομές, η οποία εδώ και χρόνια προσπαθεί να πάρει τα πρωτεία/πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ (θα μπορούσε την περασμένη σεζόν αλλά… αδικήθηκε η ολη προσπάθεια της αφού παίχθηκε μόνο ο ένας γύρος λόγω της πανδημίας και το έχασε για ένα… γκολ στην μεταξύ τους αναμέτρησης)…

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκούρα, Ολυμπιακού,skoura, olybiakou