«Σκουρλέτης: Ήδη καμένος ο Παπακωνσταντίνου»

Την τελική του πρότασή για τη σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση αλλοίωσης της λίστας Λαγκάρντ, αναμένεται να οριστικοποιήσει εντός της ημέρας ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το απόγευμα συνεδριάζει η γραμματεία του κόμματος προκειμένου να επικυρώσει την τελική απόφαση.

«Η επιλογή να καεί ο ήδη καμένος Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι μια επιλογή

εκτόνωσης» δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας την κατάθεση πρότασης των τριών κυβερνητικών εταίρων για σύσταση προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού για την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει προ των ευθυνών τους και τους κυρίους Βενιζέλο-Παπανδρέου, ενώ από τα πυρά του δε γλίτωσε ούτε ο νυν υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως δεν υπάρχουν στοιχεία για ποινικές ευθύνες του κ. Βενιζέλου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, αλλά έχει πολιτικές ευθύνες καθώς δεν περιόρισε την φοροδιαφυγή.
«Η φοροδιαφυγή δεν πρέπει να περιοριστεί στον κ. Παπακωνσταντίνου αλλά να τεθούν παράμετροι για όσους έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό» τόνισε ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα