Σοκ στο Μιλάνο: Παιδαγωγοί – τέρατα δάγκωναν νήπια σε παιδικό σταθμό (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Παιδαγωγοί «τέρατα» σε παιδικό σταθμό του Μιλάνου, συνελήφθησαν από τις ιταλικές αρχές, με την κατηγορία σοβαρών κακοποιήσεων σε βάρος 12 παιδιών.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο ιδιοκτήτης και οι παιδαγωγοί του παιδικού σταθμού έσπρωχναν, πετούσαν με βία στα κρεβάτια και σε ορισμένες περιπτώσεις δάγκωναν τα μικρά παιδιά, για να τα φοβερίσουν και να τα τιμωρήσουν για υποτιθέμενες αταξίες τους. Οι αποτρόπαιες πράξεις κατεγράφησαν σε κάμερες κλειστού κυκλώματος που είχαν τοποθετήσει

οι καραμπινιέροι.

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις τα 5χρονα παιδιά καθηλώνονταν στις καρέκλες επί ώρες, δεμένα με ζώνες, ενώ βρέθηκε και ένα μικρό, σκοτεινό δωμάτιο, που λειτουργούσε ως «απομόνωση».

Όταν οι γονείς των παιδιών εντόπισαν μώλωπες και τραύματα, ζήτησαν εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη του παιδικού σταθμού, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογηθεί προσφεύγοντας σε απίθανες δικαιολογίες.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελίες για βιαιοπραγίες από δύο πρώην εργαζομένους στον παιδικό σταθμό ενώ οι καραμπινιέροι επενέβησαν όταν είδαν την 34χρονη παιδαγωγό Μιλένα Σέρες να δαγκώνει στο πρόσωπο ένα παιδί μόλις δύο ετών.
Αρχικά συνέλαβαν τον 35χρονο Ενρίκο Λουίτζι και τη Σέρες ενώ υπό έρευνα βρίσκονται άλλοι δύο εργαζόμενοι.

Το άρθρο Σοκ στο Μιλάνο: Παιδαγωγοί – τέρατα δάγκωναν νήπια σε παιδικό σταθμό (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα