Σόου Λούκας και 3-0 ο ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή

Με το επιβλητικό 3-0 έφυγε από τη Θράκη ο ΠΑΟΚ όπου με πρωταγωνιστή τον Λούκας δεν άφησε περιθώρια αντίστασης στον Πανθρακικό ο οποίος θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένος καθώς το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερη έκταση, αν οι επιθετικοί του Δικεφάλου, ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια και στις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Ο Χουμπ Στέφενς ήταν ικανοποιημένος, αφού μετά το τέλος του αγώνα και συγκρίνοντας το παιχνίδι στην Κομοτηνή

με αυτό εναντίον της Μακάμπι Χάιφα την περασμένη Πέμπτη, είπε: «Παίξαμε καλά και ανεβήκαμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω συγκριτικά με τον της Πέμπτης. Κάναμε τρία γκολ, μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα και σε γενικές γραμμές, είμαι ευχαριστημένος».

Το σκορ, άνοιξε ο Λούκας στο 11’ και στο 47’ έκανε το 0-2. Το 0-3 έγινε με αυτογκόλ του Εμπόου στο 72’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λούκας.

Ηομάδα της Θεσσαλονίκης παραμένει αήττητη στο Πρωτάθλημα για 7η συνεχόμενη αγωνιστική.

Την κίτρινη κάρτα, είδαν οι: Αθανασιάδης, Σέρεμετ, Ντιόγκο,

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο ( 61’ Ιγκορ), Μίκουλιτς, Ζεκίνια, Λαδάκης (87’ Πόποβιτς), Σαρακατσάνος, Κάσες ( 56’ Τζάνης), Μπαικαρά, Εμπόου, Ρομέου.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Σκόνδρας, Τζαβέλας, Τζιόλης, Λούκας, Στοχ, Βίτορ, Λάζαρ, Κατσουράνης (83’ Κατσικάς), Αθανασιάδης (75’ Νέτσιντ), Νίνης (66’ Βούκιτς ).

Keywords
Τυχαία Θέματα