Σοβαρές ζημιές από επίθεση αγνώστων στο όχημα του Πάσχου Μανδραβέλη

Το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη, ο οποίος επρόκειτο να συμμετάσχει ως ομιλητής στην εκδήλωση «4 χρόνια Μνημόνιο» του Free Thinking Zone, στην Πάτρα, έγινε στόχος επίθεσης από αγνώστους. Ο δημοσιογράφος είναι καλά στην υγεία του αλλά το αυτοκίνητό του έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

Με ανακοίνωση στο Facebook

το βιβλιοπωλείο ενημέρωσε ότι ο γνωστός δημοσιογράφος δεν θα κατορθώσει να παρευρεθεί:

«Με λύπη μας μαθαίνουμε ότι ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης δέχτηκε επίθεση κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Πάτρα.Ο ίδιος είναι καλά αλλά το αυτοκίνητό του έχει σοβαρές ζημιές, ως εκ τούτου ενδέχεται να μην τα καταφέρει να είναι στην εκδήλωσή μας το απόγευμα, αν και υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει.

Ο δημοσιογράφος είπε στο Kozanimedia ότι όλα ξεκίνησαν την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση σε χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στην οποία ήταν και ο ίδιος ομιλητής. Μια ομάδα περίπου 20 ατόμων, στην πλειοψηφία τους φοιτητές, μπήκαν μέσα, διέκοψαν την εκδήλωση με συνθήματα και φωνές, ενώ άρχισαν να καταφέρονται λεκτικά κατά του ίδιου του Πάσχου Μανδραβέλη.

Μετά από λίγο η ομάδα των εν λόγω φοιτητών αποχώρησε και, όπως λέει ο δημοσιογράφος «ύστερα από περίπου 20 λεπτά και ενώ καθόμουν στο πάνελ των ομιλητών, με ειδοποίησαν πως κάποιοι έχουν σπάσει το παρμπρίζ αλλά και τα δυο πλαϊνά τζάμια των παραθύρων στο αυτοκίνητό μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα