Σπυροπούλου – Παππά: Η Καινούργιου πήρε θέση με “άγριες” σπόντες

Σπυροπούλου – Παππά: Θέση για την κόντρα ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Χριστίνα Παππά πήρε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της δηλώνοντας σοκαρισμένη με τις δηλώσεις της παρουσιάστριας για την ηθοποιό και επιχειρηματία. «Η Χριστίνα Παππά είναι μια κυρία. Εγώ έπαθα σοκ με την ατάκα της Κωνσταντίνας. Δε λες για έναν επιχειρηματία, ειδικά αυτή την περίοδο που λέμε όλοι να στηρίξουμε τους Έλληνες επιχειρηματίες, να πάμε να φάμε και να πληρώσουμε στα μαγαζιά τους… Να πεις ότι βγάζει πίκρα γιατί δεν πάνε καλά τα μαγαζιά

της; Επίσης, θέλω να σας πω ότι όποιος πάει στο μαγαζί της, δεν πληρώνει ποτέ, κερνάει… Και τι ζητάει η γυναίκα; Βγάλε ένα story ότι είσαι εδώ. Η Κωνσταντίνα είναι μικρότερη κοπέλα, από σεβασμό και μόνο για μια γυναίκα που έχει παλέψει στη ζωή της, δεν το λες αυτό το πράγμα».

«Τότε που χώρισε η Κωνσταντίνα από αυτή τη γνωστή σχέση, όντως τότε ήταν στην… απ’ έξω και όλοι είχαν πέσει να τη φάνε και δεν της μίλαγε κανείς», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας που βρίσκεται στο πάνελ της.

Σπυροπούλου – Παππά: Τι είπε η Τσιμτσιλή

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε στο Happy Day ότι η Χριστίνα Παππά την χαρακτηρισε αφελή γιατί “εκείνη τη μέρα ξύπνησε και δεν πήγαιναν καλά τα μαγαζιά της”. Η ηθοποιός απάντησε με πολύ έντονο τρόπο στην παρουσιάστρια, στη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Σχολιάζοντας τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στις δύο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί η Χριστίνα ήταν τόσο εκνευρισμένη. Είναι ένα κορίτσι πολύ συναισθηματικό, πολύ αληθινό στις αντιδράσεις του. Αλλά πρέπει να έχει γίνει κάτι παρασκηνιακά ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια αντίδραση. Ή μπορεί να έχει νιώσει βαθιά απογοήτευση από την Κωνσταντίνα, γιατί είχαν μια σχέση άλλου τύπου που εμείς δε ξέρουμε. Δεν ήταν απλά γνωστές.

Η Κωνσταντίνα το είπε με την έννοια ότι τα μαγαζιά δεν πήγαν καλά λόγω κορονοϊού. Δε νομίζω πως ήθελε να τη προσβάλλει η Κωνσταντίνα. Όλα τα μαγαζιά της εστίασης δεν πήγαν καλά. Δεν είναι ότι θέλησε να την υποτιμήσει και να την προσβάλλει. Εγώ είμαι η τελευταία που θα υποστηρίξει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Και τετ α τετ ό,τι είχα να της πως θα της το έλεγα. Απλά νιώθω πως η Κωνσταντίνα προχθές δεν την πρόσβαλε, δεν έριξε λάδι στη φωτιά. Για να νιώθει τέτοια προδοσία η Χριστίνα κάτι έχει γίνει, πιο χοντρό».

Σπυροπούλου – Παππά: Και ο Τρύφωνας Σαμαράς σχολίασε την κόντρα

Δείτε ακόμη

Keywords
Τυχαία Θέματα