«Στάση ...Πολιτισμός»

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - Γρηγόρης Γρηγορίου» συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά τη δράση «Πολιτιστικές διαδρομές». Σκοπός των διαδρομών, είναι η επαφή των κατοίκων από κάθε γωνιά της πόλης μας, με την τέχνη και τον πολιτισμό.

Οι συμμετέχοντες στη δράση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις καθώς και εκπαιδευτικές εκδρομές.

Οι προτεινόμενες ''Πολιτιστικές Διαδρομές''

επιλέχθηκαν  από τους ανθρώπους του Πολιτιστικού Κέντρου Ηλιούπολης, έχοντας πάντα στο νου την  ανάγκη  των δημοτών για μια αναζωογονητική πολιτιστική ανάσα.  Μιούζικαλ, μπαλέτο, όπερα, κλασικά παραμύθια και ομηρικά έπη επί σκηνής, βρίσκονται μεταξύ των προσφερόμενων επιλογών.

Οι πολιτιστικές διαδρομές φέτος  ξεκινούν το Νοέμβριο του 2012 και θα συνεχιστούν έως και  τον Μάιο του 2013.

Για όλους  όσους  ακολουθήσουν τις πολιτιστικές διαδρομές, προσφέρεται μειωμένο ομαδικό εισιτήριο καθώς και δωρεάν μεταφορά με το λεωφορείο του Δήμου.

Οι «διαδρομές» που θα πραγματοποιηθούν από το Νοέμβριο του 2012 έως και το Μάιο του 2013 είναι:

 

Κυριακή 18 Νοεμβρίου:  «Μανόν Λεσκώ» του Τζάκομο Πουτσίνι - Εθνική Λυρική Σκηνή

 

Η ιδιαίτερα δημοφιλής όπερα του Τζάκομο Πουτσίνι (1858-1924), σε μουσική διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού και σκηνοθεσία του διάσημου Ιταλού σκηνοθέτη Τζαν Κάρλο ντελ Μόνακο.

Τιμή ομαδικού εισιτηρίου: 30 ευρώ                                                                           Προαγορά εισιτηρίου έως και 9/11/2012

Ώρα έναρξης παράστασης: 20:00                                             

Ώρα αναχώρησης λεωφορείου από το Δημαρχείο Ηλιούπολης: 19:00

 

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου: «Chicago», βασισμένο στο έργο της Μαρίν Ντάλλας Ουάτκινς, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή - Θέατρο Παλλάς                                                                                                    

Το φαντασμαγορικό και πολυβραβευμένο μιούζικαλ Chicago έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Χορογραφίες: Φωκάς Ευαγγελινός.  Ενορχήστρωση: Αλέξης Πρίφτης. Παίζουν: Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης Αντώνης Λουδάρος και σε ρόλο-έκπληξη, η Μαρινέλλα ως μάμα Μόρτον.

Τιμή ομαδικού εισιτηρίου: 20 ευρώ                                                       Προαγορά εισιτηρίου έως και 12/11/2012

Ώρα έναρξης παράστασης: 20:00                                          

Ώρα αναχώρησης λεωφορείου από το Δημαρχείο Ηλιούπολης: 19:00

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου: «Καρυοθραύστης» του Πιότρ Ιλίτς Τσαικόφσκι - Εθνική Λυρική Σκηνή

Η ομορφότερη ιστορία των Χριστουγέννων παρουσιάζεται σε νέα χορογραφία του Ρενάτο Τζανέλλα και εστιάζει στο όνειρο της Κλάρας, σαν μια δραματική διαδικασία ενηλικίωσης μέσα από την αγάπη και το φόβο.

Τιμή ομαδικού εισιτηρίου: 20 ευρώ                                                             Προαγορά εισιτηρίου έως και 12/12/2012

Ώρα έναρξης παράστασης: 20:00   

Keywords
Τυχαία Θέματα