Στη NOVA μέχρι και το 2016-17 ο Παναθηναϊκός

Αφού είχαν προηγηθεί μηνύσεις, αντεγκλήσεις, ανακοινώσεις και ένα γενικότερο «πολεμικό» κλίμα Παναθηναϊκός και NOVASPORTS «έδωσαν τα χέρια» και η πράσινη ΠΑΕ θα συμμετέχει στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων για τις αγωνιστικές περιόδους 2015-2016 και 2016-2017.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής Super League:

«Η

Super League ανακοινώνει ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συμμετέχει στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, μέσω των καναλιών NOVASPORTS, για τις αγωνιστικες περιόδους 2015-2016 και 2016-2017.

Η εξέλιξη αυτή είναι αυτονόητα θετική για όλους, καθώς από την πρώτη στιγμή επιθυμία του συνεταιρισμού αλλά και της NOVA, ήταν στην επέκταση αυτή της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, η οποία αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης, να συμμετέχει το σύνολο των ΠΑΕ-Μελών του συνεταιρισμού».

Σημειώνεται, πως οι «πράσινοι» ήταν εκτός κεντρικής διαχείρισης που υπεγράφη το καλοκαίρι για τη διετία 2015-2016 και 2016-2017. Το «τριφύλλι» θα έμενε στη NOVA έως το καλοκαίρι του 2015 (καθώς έχει υπογράψει μέχρι τότε) και σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, μετά το 2015 θα αναζητούσε άλλη τηλεοπτική στέγη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του contra.gr, μεταξύ των «πρασίνων» και της NOVA δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και οι όποιες παρεξηγήσεις φέρεται να λύθηκαν. Σ

Συμφωνήθηκε μάλιστα και η απόσυρση δικαστικών ενεργειών που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες (π.χ. μηνύσεις), κάτι που όμως δεν αφορά την δικαστική διαμάχη μεταξύ ΣΚΑΪ και NOVA για τα στιγμιότυπα.

Λέγεται, εξάλλου, ότι σημαντικό ρόλο στην βελτίωση των σχέσεων μεταξύ Παναθηναϊκού και NOVA, έπαιξαν και οι πρόσφατες διοικητικές ανακατατάξεις στην «πράσινη» ΠΑΕ και η επικράτηση πιο ψύχραιμων φωνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα