Στη φυλακή ο 21χρονος Πακιστανός για το έγκλημα της Πάρου

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του ενώπιον του αναπληρωτή ανακριτή κ. Γιώργου Καραγιάννη, ο δράστης της επίθεσης κατά της 15χρονης στην Πάρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος Πακιστανός φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και να ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του 15χρονου κοριτσιού, το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά ελεγχόμενη κατάσταση, στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου.

Ο Πακιστανός παραδέχθηκε τις πράξεις του και ζήτησε να μην του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει και στους αστυνομικούς

και για πρώτη φορά ζήτησε συγνώμη. Η μοναδική διαφωνία που υπήρξε ήταν ως προς την ηλικία του, καθώς όπως είπε γεννήθηκε το 1993 και όχι το 1991.

«Ο εντολέας μου ομολόγησε την πράξη του και δήλωσε μεταμέλεια και τη συντριβή του για το αδίκημα που διέπραξε, τονίζοντας επίσης ότι δεν ζητά την αναγνώριση κανενός ελαφρυντικού» δήλωσε η συνήγορός του.

Για την υπεράσπισή του ορίστηκε η δικηγόρος Αλέκα Δήμου από τη Μύκονο, ύστερα από διαδοχικές παραιτήσεις των δικηγόρων, οι οποίοι διορίζονταν αυτεπάγγελτα.

Εις βάρος του 21χρονου άντρα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από άτομο με πλήρη ψυχική ηρεμία, βιασμό και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα