Στη ΝΔ άλλο ένα στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Άλλο ένα στέλεχος των Ανεξάρτητων, που ήταν υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο κ. Χάρης Αηδονόπουλος, εντάχθηκε στη ΝΔ. Ο κ. Αηδονόπουλος, που είναι πρώην αντιδήμαρχος και νυν Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε την απόφασή

του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως δήλωσε ο κ. Αηδονόπουλος: «Καλώ τους συμπολίτες μου που με έστειλαν εδώ, αλλά και με τίμησαν με την επιλογή τους στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου, να εγκαταλείψουν τους ευκαιριακούς σχηματισμούς, γιατί η κατάσταση στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη και χρειάζεται συστράτευση αφού ο παραγωγικός τομέας νεκρώθηκε και η κοινωνική συνοχή διαλύεται.

Είναι εύκολη η παροχολογία, είναι ευχάριστη η υπόσχεση παροχής χρημάτων χωρίς δουλειά, είναι εύκολος ο αποπροσανατολισμός από τα πραγματικά προβλήματα, πράγμα που κάνουν όσοι προτάσσουν σαν σημαία τις ρητορείες και τις ρωμαϊκές παλικαριές.

Το μνημόνιο είναι βρόγχος, αλλά η καταγγελία του στα τυφλά είναι ίδια με τις υπερβολές του ’81 για σοσιαλισμό στις 19, με τα δώστα όλα του ’85 και με όσα φαιδρά από πολλούς ακολούθησαν»

Keywords
Τυχαία Θέματα