Στικούδη βάπτιση: «Δεν θα είναι μυστική, αλλά…»

Σε μια νέα βραδινή έξοδο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες την Κατερίνα Στικούδη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια απάντησε και για τη βάφτιση του δεύτερου γιου της, ο οποίος θα πάρει το όνομα Νίκος, αποκαλύπτοντας ότι θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. «Το άγχος μου με το μωρό είναι να μην ξυπνήσει όταν δεν είμαι σπίτι και δεν έχει αν φάει. Τον ταΐζω οπουδήποτε. Δεν είμαι μυστικοπαθής, δεν θα είναι μυστική η βάφτιση του δεύτερου γιου μου σε καμιά περίπτωση. Θα είναι σίγουρα κεκλεισμένων των θυρών» αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη.

Η τραγουδίστρια γέννησε τον δεύτερο γιό της, Νίκο, το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου σε ιδιωτικό μαιευτήριο. Η ίδια με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη μετρούν 14 χρόνια κοινής πορείας και 6 χρόνια έγγαμου βίου, ενώ πριν δύο χρόνια απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Βύρωνα. Η Κατερίνα Στικούδη είχε πει παλιότερα ότι δεν θα ήταν αρνητική στο να φέρει ακόμα ένα παιδί στον κόσμο. «Δεν είμαι αρνητική, μακάρι να κάνουμε μια ομάδα μπάσκετ. Μου αρέσει να ακούω καθημερινά να με φωνάζει κάποιος “μαμά”. Δεν με φοβίζει καθόλου».

«Με τον Βύρωνα είναι σαν να ξαναγέννησα τον άντρα μου»

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, προλαβαίνει κανονικά το πρόγραμμά της και πολλές φορές, παίρνει τον γιο της μαζί της στις υποχρεώσεις της. «Τρέχω παντού με τον μικρό. Και μπάλα και δραστηριότητες και πάρκα και γήπεδα, μέσα σε όλα. Με τον Βύρωνα είναι σαν να ξαναγέννησα τον άντρα μου. Έφερα στη ζωή ένα αγοράκι που του μοιάζει και έχω τρελαθεί. Κι ας μου έλεγε ο Βαγγέλης “τα αγοράκια μοιάζουν στις μαμάδες τους”. Βγήκε ίδιος, οι γκριμάτσες του, όλα. Είναι πολύ συγκινητικό», ανέφερε.

Τέλος, η τραγουδίστρια είχε πει, πως στο παρελθόν δεν περνούσε από το μυαλό της ότι θα γίνει μητέρα. «Αγαπούσα τα παιδάκια πάρα πολύ, μου άρεσε ο τρόπος που με κοιτούσαν, οι αγκαλιές, αλλά μέχρι εκεί. Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα κάνω παιδιά. Όμως, πάντα έλεγα ότι αν ποτέ κάνω παιδί και είναι αγοράκι, θα το πω Βύρωνα. Και γνωρίζω τον Βαγγέλη, ο πατέρας του λέγεται Βύρωνας, και λέω “εσύ είσαι! Δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτα άλλο”. Βύρωνας είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα», είπε κλείνοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στικούδη, Δεν,stikoudi, den