Στο ΕΣΠΑ το Χατζηκυριάκειο

Την ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου της αποκατάστασης, αναστήλωσης και εκσυγχρονισμού του κτιρίου του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας στον Πειραιά, με προϋπολογισμό 17 εκατομμυρίων ευρώ αποφάσισε στην πρόσφατη συνεδρίασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Σε σχετική δήλωση της αντιπεριφέρειας Πειραιά τονίστηκε χαρακτηριστικά: «H απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για ένταξη των έργων αποκατάστασης των

ζημιών που προκλήθηκαν από το σεισμό του 2009 και εκσυγχρονισμού του κτιρίου του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος στο ΠΕΠ Αττικής, αποτελεί το επιστέγασμα μακροχρόνιων προσπαθειών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, τις οποίες αγκαλιάσαμε από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά. Για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα προηγήθηκαν συσκέψεις με το Διοικητικό Συμβούλιο, επιτόπιες επισκέψεις στο χώρο του ιδρύματος και κοινή συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό.

Για τη διαμόρφωση της τελικής πρότασης και την εισαγωγή του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο υπήρξε συνεχής συνεργασία των στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Πειραιά, του Αντιπεριφερειάρχη ΕΣΠΑ και του Τεχνικού Συμβούλου του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα