Στον ΠΑΣ Γιάννενα ο Γιάννης Ζαραδούκας

Ένας παίκτης, που δεν πήρε ποτέ ευκαιρίες στον Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα από τον προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Γιάννης Ζαραδούκας θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ζαραδούκας είχε πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού

Βόλου, κάτι που οδήγησε τον Ολυμπιακό στην απόκτησή του το καλοκαίρι και του «άνοιξε» την πόρτα της Εθνικής Ελλάδας. Ο διεθνής αριστερός μπακ θα αφιχθεί την σήμερα το απόγευμα στα Γιάννινα και το πρωί του Σαββάτου αναμένεται να προπονηθεί για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των «ταύρων»:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Ζαραδούκα με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για τους επόμενους έξι μήνες».

Ο ίδιος ο παίκτης αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα αγωνιστώ σε μια ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ΠΑΣ έχει δυναμική και αρκετό κόσμο που τον βοηθάει σε κάθε αγώνα. Εγώ είμαι έτοιμος να συμβάλω τα μέγιστα όσο μπορώ προκειμένου η ομάδα να πραγματοποιήσει τον μεγάλο της στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Keywords
Τυχαία Θέματα