Στυλίδα: Νεκρός αλλοδαπός μετά από συμπλοκή σε ουζερί

Νεκρός κατέληξε ένας αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή της Στυλίδας, ύστερα από άγρια συμπλοκή που έλαβε χώρα μέσα σε ουζομεζεδοπωλείο της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις άντρες, αλβανικής καταγωγής, βρίσκονταν από το μεσημέρι σε ουζερί της Στυλίδας και η λεκτική διαμάχη που είχαν με τον καταστηματάρχη, αλλά και κάποιους θαμώνες έφτασε μέχρι το σημείο της συμπλοκής. Οι τρεις Αλβανοί φέρονται να κατέστρεψαν κυριολεκτικά το ουζερί πριν τους διώξει ο καταστηματάρχης γύρω στις 17.00 για να αποφύγει τα χειρότερα.

Ωστόσο, οι 3 αλλοδαποί δε έμειναν εκεί

και ήθελαν να δώσουν και συνέχεια. Γι ‘ αυτό το λόγο αφού έφυγαν, επέστρεψαν λίγο αργότερα οπλισμένοι με πιστόλια. Βλέποντάς τους να καταφτάνουν οπλισμένοι, ο 54χρονος καταστηματάρχης, που ήταν κυνηγός, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα που είχε στην κουζίνα του καταστήματος και πυροβόλησε εναντίον των τριών Αλβανών τραυματίζοντας θανάσιμα τον έναν από αυτούς, την ίδια στιγμή που οι άλλοι δύο τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται μέχρι αυτή τη στιγμή από τη αστυνομία.

Ο καταστηματάρχης μετά το φόνο, που διέπραξε, παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Στυλίδας. Όμως, η δολοφονία του Αλβανού «πυροδότησε» αντιδράσεις στις τάξεις των ομοεθνών του, οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, ακόμη και την ώρα που βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ κάποιοι άλλοι απειλούν με αντίποινα.

Keywords
Τυχαία Θέματα