Συγκέντρωση τροφίμων για την Τράπεζα Τροφίμων του Κορυδαλλού.

«Θέλουμε να υπερβούμε τους εαυτούς μας. Σε αυτόν τον όμορφο γεμάτο συγκινήσεις α-γώνα ζωής εμείς συνεχίζουμε και σας περιμένουμε». Με αυτό το μήνυμα οι Πρόσκοποι του 8ου Συστήματος κάλεσαν όλους τους κατοίκους να συμμετάσχουν στην προσπάθεια συλλογής τροφίμων για την ενίσχυση του προγράμματος ΣτηρίΖΩ των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού για δυο Σαββατοκύριακα έξω από super markets της πόλης.

Η ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και των εργαζομένων στα καταστήματα, ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική, αφού συγκεντρώθηκαν

πάνω από 3 τόνοι τρόφιμα!

Τις θερμές του ευχαριστίες για την ολόθερμη στήριξη και την επιτυχημένη προσπάθεια τους, την κοινωνική ευαισθησία και τις πράξεις αλληλεγγύης που οργανώνουν συστηματικά για την ενίσχυση των συμπολιτών μας εξέφρασε στα στελέχη, τα μέλη και τις οικογένειες τους ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.

«Ο Δήμος μας, συστηματικά, μεθοδικά, με διαφάνεια και ευαισθησία στηρίζει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, είτε αυτό αφορά στην επανασύνδεση του ρεύματος σε νοικοκυριά του Κορυδαλλού που τους έχει διακοπεί η παροχή, είτε στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, είτε στους εμβολιασμούς παιδιών και στις εξετάσεις σε ανασφάλιστους συμπολίτες μας. Αγωνιζόμαστε για να προστατέψουμε την αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας. Ο Δήμος Κορυδαλλού και οι υπηρεσίες μας, παραμένουμε σταθερά προσανατολισμένοι στην υπεράσπιση του βιοτικού επιπέδου των Κορυδαλλιωτών. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και η αυτοδιοίκηση, εξαντλούμε κάθε δυνατότητα προκειμένου να σταθούμε με σεβασμό και διακριτικότητα, δίπλα στον καθένα ανάλογα με τις ιδιαίτερες προσωπικές δυσκολίες, τις ανάγκες του και την οικογενειακή του κατάσταση. Σ’ αυτή μας την προσπάθεια έχουμε επιθυμούμε να έχουμε αρωγούς όλους τους πολίτες και τους φορείς του Κορυδαλλού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τράπεζα Τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, το Κοινωνικό Μαγειρείο και η δράση Άμεσης Στήριξης Αστέγων και Απόρων αποτελούν τις αιχμές του προγράμματος Στηρί-ΖΩ και λειτουργούν στο Κέντρο Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Ξενοφώντος και Πελοπίδα, πλ. Μέμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα