Συλλήψεις για ναρκωτικά μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Μετά από νέα αστυνομική επιχείρηση μέσα στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και γύρω από αυτό, συνελήφθησαν 8 άτομα για ναρκωτικά.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας που καταγράφεται στην πανεπιστημιούπολη του ΑΠΘ, προσήχθησαν 29 άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν τα οκτώ (επτά αλλοδαποί κι ένας ημεδαπός).

Πέντε

από τους συλληφθέντες κατηγορούνται ότι κατείχαν συνολικά 26 μικροδέματα χασίς, βάρους 91,1 γραμμαρίων, ποσότητα η οποία κατασχέθηκε. Οι υπόλοιποι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για παράνομη παραμονή στη χώρα, για δήλωση ψευδών στοιχείων ταυτότητας και για καταδικαστική απόφαση.

Επίσης, σε υπαίθριο χώρο του Πανεπιστημίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα επιπλέον μικροδέμα χασίς βάρους 6,6 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Εν τω μεταξύ, το θέμα της εγκληματικότητας που καταγράφεται εντός της Πανεπιστημιούπολης θα βρεθεί στο επίκεντρο σύσκεψης, η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, υπό τον προϊστάμενό της Ευάγγελο Μαδεμλή και με τη συμμετοχή των πρυτανικών αρχών του ΑΠΘ, αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και στελεχών του ΣΔΟΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα